Jarní fotopříběh: Naše
krkonošské Velikonoce

Jarní fotopříběh: Naše
krkonošské Velikonoce

9. 4. 2015
Jarní fotopříběh
Autor: Radovan Cakl
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
To jste se měli krásně! V Janských jsme byli v létě,ale v zimě už dlouho ne.Ovšem, že na Velikonoce napadalo dvacet cm jsem už zažila.Až se zase někam na víkend vydáte, přidáme se k vám.To mi za to bude stát jet daleko..A měj se Radku hezky v lázních.
Soňa Prachfeldová
Výborný nápad manželé Caklovi, vyjet si, moc hezky popsáno a krásné fotky, byla jsem před dvěma roky v Jánských , s potěšením jsem si je připomněla. To je škoda, že Hrádeček pustne. A hlavně, jste přivezli už to jaro !
Eva Mužíková
Bertík se skákat nebojí, je schopen všeho:))))))))) Tak to jste si to pěkně užili, byla to taková předlázeňská rozlučovačka, jistě se vším všudy.. Tuto krajinu, jako jednu z mála znám, nedaleko Mladých Buků má chalupu sestra...
Alena Várošová
Moc pěkné vyprávění,hlavně že jste si to tam užili a načerpali nové síly a šťastni se vrátili domů.Jánské lázně neznám,jednou jsme tam byli kdysi na nějakém zájezdě. Hezký den.
Zuzana Pivcová
Prima, že jste pojali velikonoce po svém. Taky bych si takhle někam vyrazila. Zrovna dnes jsem povídala kolegyni, že bych jela do lázní, ale bez diagnózy, jen tak se jako zdravá plácat. Krásné fotky (ale kde jsi Ty, Radku?) a milé vyprávění, Caklíci! Bunkry, to je moje.
Dana Kolářová
Večerní pohled z okna pokoje, výhledy z lanovky a obrázky přírody moc hezké. Zajímavá reportáž z pobytu v Krkonoších. Děkuji.
Alena Vávrová
Díky za počteníčko a fotky. Netěšila jsem se nadarmo, neboť referuješ i o Jánkách a jízdě lanovkou na Černou horu. Byla jsem tam mnohokrát, naposledy na týden. rekondici. Ovšem po 3 letech od posled. výletu do Krkonoš (Harrachov, Mumlava) už to volá po další návštěvě - kamkoliv do milovaných hor. Stihli jste toho opravdu hodně = výhoda čtyř koleček sebou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%