Co o vás vypovídá
váš skvělý účes?

Co o vás vypovídá
váš skvělý účes?

30. 3. 2015
vlasy
Autor: Radovan Cakl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Mikádo byl vždy můj sen. Ale díky tomu, že mi nesluší připlácnuté vlasy a hlavně jich mám málo, mikádo se nekonalo:(((((
Věra Kairosová
Tak já nosím už dlouho krátké vlasy,ale můj sen je mikádo lehce nad ramena.Už jsem se o něj hodněkrát pokošela,ale nikdy jsem nevydržela a dala se zase ostříhat!
Soňa Prachfeldová
Střídala jsem různé účesy, dokonce jako děvče školou povinné, jsem chodila spát s natáčkami, abych byla druhý den krásnější, v dospělosti někdy i trvalá a pak už nikdy ! I když se mi dlouhé vlasy líbí, vynikají spíše u mladých a vlastně dlouhé či krátké,vše musíme upravit, abychom byly hezké !
Naděžda Špásová
Bohužel, já nezapadám ani do jednoho typu. Moc vlasů jsem nepodědila a po nemoci to už vůbec žádná sláva není . Naštěstí mám kadeřnici, která mi poničené vlasy po trvalých dala do pořádku, takže můj sestřih je už iks let stejný. No co, s tím se dá v pohodě žít, na světě jsou horší věci, než pár chlupů na hlavě. Přeji všem pohodu a hezčí počasí. U nás v Ústí se teď žení všichni čerti.
Eva Mužíková
V roce 1962 jsem spolu se všemi dívkami na střední škole podlehla módě tupírování. Každou přestávku se klukům v naší třídě naskytl pohled na " šílející" spolužačky, které se jedna druhé smažily vytvořit na hlavě co největší objem vlasů... Maminka mne donutila k trvalé... děs, pak jsem vydržela a nechala si narůst dlouhé vlasy -- ohon a culík... Postupem času jsem pochopila, že pro moji kvalitu a množství vlasů je nejlepší krátký účes, zkrášlený melírem.. I když tento je v současné době hodnocen jako nemoderní, mně se stále líbí. Ve skrytu duše toužím po úplně šedívých vlasech, jako měla moje maminka, ale zatím zůstává jen u přání.... Díky Radku
Zuzana Pivcová
Tak já se v průběhu dospělosti pohybuji od dlouhých rovných vlasů s výraznou ofinou přes krátké mikádo až po krátké vlasy. A co se týče osobnostní charakteristiky k tomu, tak asi s postupem let odpovídá.
Marie Magdalena Klosová
Ráda čtu takové charakteristiky a srovnávám se s nimi.A docela to sedí.Díky

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%