Krkavčí matka aneb Jak vychovat syna
Ilustrační foto: ingimage.com

Krkavčí matka aneb Jak vychovat syna

17. 9. 2020

Nebyla jsem zrovna matka, která své děti vodí za ručičku a umetá jim cestičky. Děti měly velkou volnost, fyzicky jsem je netrestala nikdy, přikazovala málokdy. Občas jsem ale musela výchovně zakročit. Obzvlášť v případě syna, dcera byla takové vzorné dítě od přírody.

rodina
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Moc hezky napsaný článek s výchovnými postupy, se kterými velmi sympatizuji. Taky bych mohla přidat ze svého, vždyť mám dva kluky. Když byli na koleji, už jsem si říkala, že jsou dospělí a co jsme do nich pracně někdy i silou vložili, se snad musí projevit. A to už jsem je ani tzv. nezpovídala, s čím přišli sami, s tím příšli ... a dobrý. ťuk ťuk
Eva Mužíková
Zojo, četla jsem jedním dechem a schvaloval každý Váš krok. Tak by to opravdu mělo být, tak bych určitě ve Vašem případě jednala i já. Mám jediného syna, přestože byl t.zv: "Vymodlený v 35ti letech", byla jsem na výchovu velmi náročná matka jedináčka. On mi výsledky mé výchovy stále vrací, jsme skvělý pár. Vnoučata také nerozmazluji, jsem důsledná a proto s nimi nemám vůbec žádné problémy...
Hana Rypáčková
Naše děti měly hodně lásky a málo peněz.Ujistily mě, že jim nic nechybělo a prožily krásné dětství. Ve stejném duchu vychovávají své děti.Vnuk /10/ má svůj první tlačítkový mobil , dobře se učí, má kamarády v oddíle a na skautu, ve škole ne. Podivila jsem se nad slovy školní psycholožky, že děti mají mít dostatečné kapesné, moderní mobilní telefony a značkové oblečení, neboť jinak si nenajdou kamarády a vyčleněni z kolektivu...Podivila jsem se a žasla.
Elena Valeriánová
Pani Zojo, dovolte mi, abych Vám složila hlubokou poklonu. Váš článek by si měly přečíst všechny osamělé matky samoživitelky. Měly by jej číst povinně.
Alena Várošová
Taky znám takové případy mámánků a chuděra matka.Věškerý seris na to je matka,pak zábava a vnoučata jsou v nedohlednu,jak to píše tady paní Helenka.Ale čím to tedy je?Určitě výchovou máma- služka.
Helenka Vambleki
Zojo, vzala jsi to do rukou velice správně, je vidět, že krkavčí způsob je daleko lepší než "mamahotel", na který, když si staromládenec zvykne, už se nikdy nepotřebuje ženit - mám kamarádku s jediným čtyřicetiletým synem a vše se mu přizpůsobuje-v pátek přijede Bobeš, budu prát, žehlit, péct, smažit.... a pak bečí, že chce vnoučata, ale se svou přehnanou péčí se jich opravdu nedočká
Zuzana Pivcová
Kéž by takových "krkavčích" matek bylo víc.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%