Naše tatranské putování
9. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
9.3.2015 22:20
Děkuji všem za milé komentáře. Zuzko, deník nebyl, ale při prohlížení alba mi skleróza milostivě umožnila vydolovat v paměti základní plán výprav, místní názvy jsem většinou vyčíst z turistické mapy. Nejvíc mi dala zabrat fotka "Jižní pohled z Dereše". Pak jsem si všimnul v pravém dolním rohu konstrukce vleku, a podle mapy až nahoru vede jen vlek Zadné Dereše z jižní strany. Hani, nediv se, jsme spolu teprve 16 let a ty uni-sex outfity byly speialitkou Jitky. A Vando, proč by nám to nemělo slušet? Vždyť jsme byli jak se říká, mladý a hezký, ale teď už jsme jen hezký ;-))))) Život je přece krásný v každém věku, když aspoň trochu zdraví slouží.
Alena Tollarová
9.3.2015 21:46
Krásné fotky a pěkné vzpomínky. Taky jsem v Tatrách byla několikrát a nedá se zapomenout. Klidně bych jela znovu ... Díky
Hana Práglová
9.3.2015 20:47
Díky za článek i fotky.Miluju Tatry,kde jsem mnohokrát byla.Letos máme namířeno do Tatranské Lomnice-hotelu Morava.Snad bude jako vždycky-fajn.
VANDA Blaškovič
9.3.2015 20:41
Krásný výlet a fotky se mi líbí. Ty pohledy do tatranských dolin jsou tajemné a úchvatné. Moc Vám to tam spolu sluší.
Hana Rypáčková
9.3.2015 17:20
To bych taky měla rychle sbaleno......Vybavily se mi nápisy v Matliárech v kempu na záchodech, co tam hajzldědek vyráběl..Ale není to slušné..."Nestrkej ten tvrdi papir do ti mysi ti vole"A v dámském trochu pozměněno ti krávo...Když je uklízel , tak zavřel.Museli jsme na suchý a tam byly takové na prst tlusté larvy./Omlouvám se/.
Alena Vávrová
9.3.2015 17:02
No, na Václavák to asi nebylo. Ale odjela jsem narychlo místo někoho, kdo vypadl, doma nechala muže a 3 děti ;-).
Hana Rypáčková
9.3.2015 16:43
Tedy Alenko, po tatranském chodníčku jak po Václaváku? Taky se mi zdá Radku, že jste stále v líbánkách.Líbí se mi váš outfit- unisex...
Alena Vávrová
9.3.2015 16:19
Tak to jsi mi, Radku, udělal svým článkem radost, mohla jsem si připomenout, kde jsem-nejednou- všude byla. Moje první návštěva Tater proběhla také v rámci podnik. zájezdu-v baloňáku, mokasínkách a s kabelkou přes rameno-přežila jsem. Kolegyně v pohorkách a sport. ohozu si podvrkla kotník ;-).
Miroslav Štorch
9.3.2015 14:10
Vypadlo mi několik slov a nevím proč. To jsme ještě nebyli rozděleni na dvě země.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA