Bazarová seznamka
pro starší a pokročilé
9. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
9.3.2015 02:37
Tohle se mi líbí :-)) Jsem pro Seznamku všemi deseti. Ne proto, že se ušetří, ale pro tu nádheru vztahu. Láska opravdu nedbá na to, kolik vám je let a jestli vám náhodou nevrže v kolenou. Přeji všem, aby jim to taky vyšlo. Jde jen o to, zkusit to, neházet flintu do žita. Vždyť přece důchody budou, ale my nebudeme :-)) Tak ať si ten život užijeme se vším všudy :-)))
Hanko, všechno se dá okecat. I ty halušky. Jak psala Zuzana, co tak se zeptat - třeba pana Farského - jestli umí ... no,co doma potřebuješ opravit? Honem, přemýšlej a vymýšlej :-)))))
Jiří Hradecký
8.3.2015 23:51
Velice vtipné povídání a dost jsme se u toho s přítelkyní nasmáli. I my jsme se seznámili v pozdějším věku na Internetu a jsem přesvědčen, že nám to dobře klape. A jak psala paní Jana, že je "nepřizpůsobivá", tak si myslím, že to lze řešit dvoubytovým vztahem, ale je pravda, že se při tom nic neušetří.
Marie Magdalena Klosová
8.3.2015 23:32
Na spojené důchody,když jsem si v Seznamce hledala partnera, jsem ani na chvíli nepomyslela.Chtěla jsem mít vedle sebe muže,se vším všudy.Bylo mi 61 let.Ani "babkou "jsem se necítila být.Naštěstí "ten dotyčný"byl na tom podobně.Zamilovali jsme se a prožíváme spolu nádherné roky.Přeji to všem.
Hana Rypáčková
8.3.2015 21:14
Tato písnička je poučení pro vdavkuchtivé:
http://youtu.be/-saMMiea8bI
Vnučky tam vystupují, jedna hraje na housle a druhá zpívá.
Dědovi říkaly "Dědo, je to trochu neuctivé.."
Lidmila Nejedlá
8.3.2015 21:04
Alenko, tys to vzala za správný konec. Nauč Hanku halušky a pan Libor už může balit...
Alena Várošová
8.3.2015 20:28
Pane Libore,dělám je z mákem,nebo taky jenom knedle k uzenému masu a zelí.Zrovna dnes jsem dělala ze syrových brambor halušky s brynzou a uzeným ,aby měli vnuci na výběr i se zelím mnou našlapaným..Nedovedu si představit uvařené bramborové noky s brynzou.Brynzu nastavím zakyslou smetanou a dělám jich zadělávací místu.Ale to sem nepatří,paní Hanku je naučím dělat a je ruka v rukávě.Hezký večer všem.
Zuzana Pivcová
8.3.2015 19:52
Hanko,Ty bys na oplátku taky mohla hodit Liborovi nějaký špek, jestli umí to a to. Ty nejsi holka na defenzívu. :-))
Jana Slavíková
8.3.2015 19:48
Paní Hano, pokud vám Libor doporučoval škubánky jako levné jídlo a vy je nerada, nabízím vám místo nich lepenici, tedy šťouchané brambory s kysaným zelím a osmaženou cibulkou. Pokud je ale chtěl od vás uvařit, omluvám se, to je jen na vás :-))
Hana Šimková
8.3.2015 19:03
No seznamka tady je ště není. Opravdu by to stálo za úvahu. Ale jak to tak čtu, tak mužů je tady nějak málo . Nevím, čím by se dali přilákat.
Soňa Prachfeldová
8.3.2015 19:03
Paní Hanko, samota je zlá a ještě horší, pokud někdo nemá žádného koníčka, vidím u nás v klubu, jak jsou naše děvčata ráda, když se mohou sejít, zajet do divadla , i probrat ty dědky. Prostě humor nesmí chybět, je to potom snažší,ale nic se nedá lámat přes koleno a snad ? snad ? jednou?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA