Velká módní soutěž:
Když si vyjdu do kavárny
5. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
9.3.2015 14:59
Paní MM..., mé hodnocení je již po známkování, nicméně hodnotím tak na 2-. Francouzský šarm si představuji ještě trošičku jinak...Tyrkysovou barvu mám také ráda. Článek mne až tolik neoslovil. Nicméně patříte spíš mezi ty lepší účastnice zde.
Marie Magdalena Klosová
6.3.2015 21:52
Je to "přesně",Libore,Váš skvělý styl.Půjdu klidně i v outbagu.
S dovolením si přehodím ten šátek po francouzsku.mm
Libor Farský
6.3.2015 17:54
Tak ještě jeden mužský pohled, leč neodborný. Prostě "kočka". A třeba i v jutovém pytli. Jak by se to správně řeklo místo outfit? Váhám mezi "outsack" a "outbag".
Marie Magdalena Klosová
6.3.2015 16:51
Tak ještě poděkování Jitce a Soně/i/.za projevené sympatie.
Moc mě to těší.mm
Jitka Chodorová
6.3.2015 08:32
Milá Marie,i když jsem přišla pozdě,neodpustím si zhodnotit tvůj outfit,svetřík v tyrkysové barvě moc chválím,skutečně je to barva dobré nálady,kalhoty mi nevadí,botky jsou prima,jen ten šátek se mi tam zdá zbytečný.Takže moje 1- ,je už skoro zbytečná,přesto ti ji uděluji,jen tak pro radost.
Zuzana Pivcová
5.3.2015 20:30
Milá MM, máš oblečení stylově i barevně odpovídající Tvému francouzskému šarmu. Je to taková ležérní nekonvenční móda, která se nepodřizuje šablonám a nedělá si z ničeho moc vrásky. Mně, která se ovšem nevyzná ve francouzském nošení šátku, ten jinak krásný šátek přes sebe jako pléd moc nesedí, to už jsem se zmínila paní Frühbauerové. Působí to na mě poněkud schouleně a starodávně, a Ty jsi se vším všudy holka moderní. Ale já nejsem stylistka. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA