Virtuální narcisové. Znáte je také?
26. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Tomanová
19.12.2017 08:27
No, to tedy žasnu, co se tu dnes dozvídám. Myslela jsem si, že na webu pro seniory se s takovými praktikami nesetkám, to se děje především na seznamkách - 20 let staré fotky a hra na někoho, kým nejsme :-( ...a virtuálních narcisů je spousta, to, co se jim nedaří v reálném životě, si vynahrazují v tom virtuálním, bohužel, i s tím se musí počítat. Se spoustou nynějších kamarádů jsem se seznámila na cestách vlakem do práce, většinou jsme si nejdříve společně zanadávali na špatnou dopravu a od té doby se k sobě hlásíme a vždy si máme o čem povídat :-)
Alena Várošová
1.3.2015 17:57
Paní Jitko,četla jsem oba dva Vaše příspěvky a jsem z toho znechucena,co už si ti lidé dovolují to je přespříliš. To snad není ani možné,aspoň víte o kdo to je..Myslím si,že jsou tady lidé ve věku,kteří to nemají zapotřebí,přece nám není 20 ani 35 let a o nic tady přeje nejde,jen o zábavu.Myslím,kdo jedná čestně,tak jak píše paní Jitka si určitě vše pamatuje,jenom lhář a podvodník si nepamatuje co kdy a komu řekl. A poznat tady,kdo je kdo a kdo má svůj,či něčí profil je asi problém a my to holky nezjistíme,ani nám tato věc nepřísluší zjišťovat.Asi jen náhodou to vyleze na Boží světlo,jak u paní Jitky..
Zuzana Pivcová
1.3.2015 08:25
Těch, kteří měli (nebo dosud mají) více profilů, je víc. A důvody k tomu jsou dost průhledné.
Hana Šorejsová
28.2.2015 23:27
Dobrá a tohle tu bylo už několikrát. Aleno trapné .... na to jsi přišla, až teprve nyní po všech příspěvcích ?
Alena Tollarová
28.2.2015 23:09
Někdo si stáhl fotku z Jitčina profilu a použil ji jako svoji? A ještě si požádá o přátelství? Tak tohle mi hlava nebere! To se snad nedělá ani z legrace, to je útok ...
VANDA Blaškovič
28.2.2015 10:53
Jitko, je to neuvěřitelné, odstrašující chování dotyčného, hodné odsouzení a vyvození důsledků.
VANDA Blaškovič
28.2.2015 10:49
Je třeba rozeznávat narcistické sklony, které má skoro každý z nás a patologický narcismus.
Základní znaky narcismu jako je přehnaná sebeláska jsou běžně známy i laikům.Méně jsou známy další znaky.
Narcisista se vnitřně neustále porovnává s jinými. Chce být lepší nežli druhý. Bohužel, ve většině případů, na to nemá. Závist a zlost na jiné jsou jeho klasickým symptomem. Svým chováním způsobuje probémy okolí a zejména sobě.Neunáší kritiku a neumí si s ní poradit. Útočí na druhé bez příčiny, očerňuje, používá lživé argumenty. Touží vyvolat jakoukoli reakci, nejde mu o dilalg, potřebuje upřednostnit svojí osobnost.Často je to paradoxní vzhledem k jeho tendenci všem okolo vyhovět. I když jim třeba závidí, snaží se vyhovět, protože si myslí, že takto si získá jejich lásku. Narcisista na sociální síti se celkem snadno po čase rozezná. Škodí a vnáší nepohodu. Je lépe se mu raději vyhnout.
Hana Rypáčková
28.2.2015 09:48
Děsím se Jitko, co se tady děje....To by měla redakce prošetřit.Dlouho tu klid nebyl....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA