Ledová atletika
10. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
10.2.2015 19:23
Ledové sochy bývají často k vidění v alpských lyžařských střediscích. Pravidelně se festival například pořádá v lednu v městě San Ulrich v Itálii. I ve Francii jsou tyto sochy zimní ozdobou. Ale v Praze bych je také nečekala. Jsem v ní zrovna teď, tak asi zítra zajdu kouknout. Díky Zuzko, za tip.
Soňa Prachfeldová
10.2.2015 16:07
Je to moc hezké, škoda, že jsou jen dočasně. V Nepomuku jsou častá sympozia umělců, kteří pracují se dřevem a je to úžasné se dívat na jejich tvorbu.
Marie Magdalena Klosová
10.2.2015 15:56
U nás se tvoří ledové sochy každoročně v Beskydech na Radhošti.Je to ostuda,ještě jsem tam v té době nebyla.
Jana Šenbergerová
10.2.2015 15:04
To jediné Pražanům závidím, tu spoustu různých možností.
Ledové sochy bych ale v Praze nečekala. Je to podobné jako na i60 - také spousta možností. Díky za ně, za všechny.
Hana Rypáčková
10.2.2015 08:47
Díky za reportáž.Hezké fotky..Snad je obleva neskolí.Nejsou taky od Benše a Dufka?Znám je ze Špindlu a Jilemnice.Na Harfu chodí děti a já tam bruslila jen jednou! Je to tam pro důchodce o život.Školáci tam randí, lepší než v ulicích!
Hana Šorejsová
10.2.2015 08:38
Též to moc obdivuji, je to vskutku sochařské umění, kluziště známe. Díky !
Eva Balúchová
10.2.2015 08:18
Zuzko,děkuji za ukázku.Taky jsem ještě ledové sochy neviděla.To je úžasné co lidi umí vyrobit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA