Vtipnější vyhrává:
Jak jsme chytali myš
29. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
29.1.2015 10:03
Já,Zuzko,nenechala!Podařilo se to jen jednou jedinkrát,když byl extra úrodný rok na myši.Na chalupě nám přes systematicky kladené pasti ohlodaly,co k ohlodání bylo.V noci kdesi ve stěně za uchem pištěly,a když se domnívaly,že spíme,proháněly se po nás.A tehdy jsem se probudila...Brrr.Jinak se taky myší nebojím.A letos máme zvlášť vykutálené.Oběhnou pasti,sežerou návnadu a potichu se nám chechtají.
Zuzana Pivcová
29.1.2015 09:48
Myšky jsou pro mě roztomilé a vždycky, ještě když jsme žily v jižních Čechách a měly domácí kočky, jsem nemohla vidět, jak si kočka s myší pohrává jak surovec, než ji zakousne. Ale že se lidi myší bojí, se nedivím, má sestra má hrůzu z pavouků, ačkoliv hada vezme (takřka láskyplně :-))) do rukou. A myšky by nechala po sobě běhat.
Zoja Sedláčková
29.1.2015 08:42
Moc pěkný příběh. Nám se kdysi myška ubytovala v sedačce a porodila tam myšátka. pořád jsem nemohla přijít na to, odkud se ozývá podivný šramot. Když jsem to konečně vypátrala a stará myš se dala na úprk, můj tehdejší ochránce vyskočil na stůl a ječel " Dělej honem něco!!"
Hana Rypáčková
29.1.2015 08:13
Velmi vtipně napsané s gradací detektivky...Taky se myší nebojím, ale moment překvapení asi dělá divy.Maminka bydlela na sklonku života v přízemním bytě u vodního náhonu, kde se vyskytovaly potkani.Jednou našla na sýru stopy zubů a usoudila, že má doma potkana. Přivolala si pomoc městské policie a já byla povolána jako svědek zásahu.S pistolí v ruce zaháněli potkana do rohu obýváku .Ten chudák, náležitě obklíčen byl zastřelen-.Když se rozptýlit zvednutý prach za skříní, ležela tam v kaluži krve malá myška.Prý zahnáni do kouta mohou být nebezpeční.....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA