Začíná řádit chřipka,
lékaři se bojí epidemie
27. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
29.1.2015 09:00
Na chřipky netrpím, měla jsem jednu děsnou jako dítě a od té doby nic. Ale moje mamka měla jen jednu a na její následky zemřela. Byla cukrovkářka druhého typu, tak není radno toto onemocnění podcenit. Hlavně sledovat hladinu cukru u těch, co s tím mají i malé potíže. Mamka byla jen na dietě a chřipka jí nemoc tak rozjela, že zemřela na diabetické koma.
Hana Rypáčková
29.1.2015 08:32
Asi opravdu řádí...Muž byl pro léky , plná ordinace , spustila se mu rýma a vlezla na průdušky.Je oslabený. I když prevenci dodržujeme. Tím počasím je plno bacilů.Chodím na dlouhé procházky a jdu bruslit.Ale třeba taky padnu s kašlem.Soňo, taky bylinkujeme a zázvorujeme.A ten Oscilo- nejsou i tablety rozpustné?Něco mi to říká...
Soňa Prachfeldová
27.1.2015 18:14
Hrozba především pro oslabené nemocné . Mám nasušený květ černého bezu a jiné bylinky a nabádám rodinu , aby využila s medem a citronem. Při lehčím průběhu funguje spolehlivě.
Marie Magdalena Klosová
27.1.2015 15:16
Jdu zahájit prevenci "Oscillococcinem".1 krát týdně ampulka po dobu chřipkové epidemie.Vyzkoušeno léty.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA