Zelné karbanátky

Zelné karbanátky

6. 1. 2015

Ač chceme či nechceme zima je zde a s ní i období, kdy nám schází vitamíny. Dobrým zdrojem vitamínů je mimo jiné i kysané zelí, a to nejen jako příloha, ale i jako hlavní jídlo. Zelí aktivuje metabolismus sacharidů, stimuluje nervy a mozek, zlepšuje náladu a koncentraci. Posiluje imunitu i celkové zdraví. Neváhejte a vyzkoušejte

ZELNÉ KARBANÁTKY

Ingredience
7 brambor
700 ml kysaného zelí
2 vejce,
kmín, pepř, olej na smažení,
chléb

Postup
Brambory uvařené ve slupce za tepla oloupeme a vychladlé nastrouháme. Okapané zelí nakrájíme nadrobno, trochu jej osmahneme na oleji. Zchladnuté přidáme do brambor. Přidáme 2 vejce, sůl, koření a velmi dobře promícháme. Tvoříme karbanátky, které osmažíme a podáváme s chlebem. Rychlé, zdravé a je to mňamka.
Dobrou chuť.

recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
No vida, to je typ, také ráda vyzkouším...
Pavlína Lejsková
Vypadá to moc dobře,určitě vyzkouším.
Alena Tollarová
Zní to fakt dobře. Zkusím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.