Soutěžte o mobilní telefony:
posouváme uzávěrku do pátku!
5. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
6.1.2015 16:33
Jako fotograf amatér vidím v soutěži mnoho krásných a nápaditých záběrů. Někdo má rád především snímky květinek, někdo krajinek nebo kočiček a pejsků. Jiní dávají přednost neobvyklým záběrům s netradiční-neotřelou kompozicí. Každý máme rádi něco jiného a to je dobře. Některé snímky jsou bez potřebných údajů, jiné jsou nakřivo nebo uměle s přidanými barvami, aby se líbily. Ale je vidět snaha potěšit ostatní. Redakce dodala ceny, a tak změnu termínu můžeme jen přijmout, když přibudou další snímky i hlasy.Není napsáno kolik snímků můžeme doporučit, a tak si jich dovolím více, i když mají málo hlasů - Paní Soňa Pražáková - nádherné - Zrcadlení 9 hlasů, pan Radek Cakl -krásné makro, barva, kompozice - Ibišek (9), Jan Kutílek - překrásné pískovcové skály-V Teplických skalách a paní Hana Šorejsová - barevný exotický a tematický snímek s perfektním ohňostrojem - Happy New Year . Díky za prima přehlídku - hlasy nerozhodují-naštěstí.
Jitka Chodorová
5.1.2015 17:32
I já se přidám a zcela souhlasím s Růženkou pode mnou,jen vám dám tipy na překrásné fotky M.Klosové Voňavá Provence a Levandulový klášter,pak bych se ještě přimlouvala za fotku M.Převrátilové,Svítání v la Manga.Fotky s velkým počtem palců přehlížím,i když jsou kvalitní,nemají v sobě tu srdečnost okamžiku,a ani se nehodí do této soutěže.Tato soutěž je seniorská a ne umělecká.Tak hodně štěstí při výběru!
Růžena Antlová
5.1.2015 16:34
Máte to težké vybrat tu nejhezčí fotku ,ale vy si určitě poradíte . Nemělo by být rozhodující počet palců u fotek . Některé mají přez 200 palců a to je zarážející . Jsou sice moc pěkné ale jsou tam i fotky které mají jen pár hlasů a ty mě oslovují daleko víc. Tak přeji šťastnou ruku při výběru té nej , a opravdu bych rozhodnutí která to je nechala jen na vás !
Miluše Hasenohrlová
5.1.2015 15:09
Ano není důvod měnit pravidla.Některé fotky jsou precizní, jak od profesionálů,ale některé ,ne tak dokonalé, jsou focené srdíčkem.A určit ty nej,nej, je velice těžké.
Hana Rypáčková
5.1.2015 13:27
Jestli nám jde jen o to, aby web fungoval, je třeba nechat redakci volnou ruku.Množství klikařů a četnost návštěvníků zlepšuje finanční situaci webu.Navýší se kapacita a nestane se , že nám galerie a články zmizí spolu s webem.
Děkuji redakci za trpělivost s námi přemoudřelými .Já bych to dělat nechtěla.
LENKA VORÁŘOVÁ
5.1.2015 13:16
Dobrý den, vložila jsem jen jednu fotku, i když jsem jich měla zveřejněno na Fotu dne hned několik, a nehodlám přidávat další ani po uměle prodlouženém termínu. Myslím, že času na vložení bylo opravdu dost. A rovněž nehodlám nikoho jmenovat, i když pěkných fotek by se našla celá řada... Ráda hraju podle pravidel a nerada někomu něco podsouvám. Takže ať si porota vybere podle svého nejlepšího uvážení, věřím, že vítězná fotka bude tou NEJ... Někdy totiž krásu najdete v maličkosti a nemusí se jednat zrovna o dokonalou krásu :) Pěkný den
Radovan Cakl
5.1.2015 12:52
Připojuji se k "černým ovcím" u tohoto článku a odkazuji na můj článek "Videosoutěž i60.cz:
Mé malé ohlédnutí" Výhra v ceně několika tisíc korun, nemůže portálu v ničem pomoct. Vzpomeňme na příspěvky a diskuze po videosoutěži, v nichž byla cítit ukřivděnost, nepřejícnost i závist. Raději víc soutěží o ceny v řádu stokorun. Možná by to přineslo redakci víc práce (ale není to jisté), protože subjektivní zhodnocení, kdo je nejlepší v soutěži o tisíce je těžší, než když jde o pakatel. Také se přimlouvám o anonymní zveřejnění soutěžních příspěvků i fotografií, protože pak půjde víc o to, co se komu víc líbí, a ne o to, kdo má kolik kamarádů. I když ani to se nedá u nás úplně vyloučit. Tamtamy fungují už nyní. Se změnou pravidel v průběhu, a tím méně po konečném termínu soutěže nesouhlasím a proto ani nedávám čtvrtou fotku. Je jasné, že když si lidi na poslední chvíli uvědomí, že jde o mobil, a to může být 2 až třeba 5 tisíc, zavalí redakci horou, a přiznávám že i dobrých článků, a redakce má dilema. Buď vyhlásí vítěze z těch, které stihla zveřejnit - a ti co poslali příspěvek v termínu se budou cítit dotčeni. A nedej bóže, kdyby zvítězil článek dosud nezveřejněný. Nebo má možnost ODSUNOUT TERMÍN VYHLÁŠENÍ vítěze do doby, až budou všechny příspěvky DOŠLÉ V TERMÍNU zveřejněny. Ale v žádném případě posunout uzávěrku soutěže pro zasílání příspěvků.
Eva Balúchová
5.1.2015 08:49
Bohužel,je to tady zvykem.Od vyhlášení soutěže nikdo neposílá příspěvky až ke konci se nahrnou.Redakce to toleruje,uvidíme jak dlouho.
Mě o výhru vůbec nejde,ani jsem nevěděla o co se soutěží,ale přijde mě to trochu nefér k těm,co poslali první příspěvky.
A taky bych se přimlouvala za fota anonymní.
Milena Šlaisová
5.1.2015 08:39
Všem dobrý den, ještě bych se ráda zeptala - kdyby se zvedla velká vlna protestů proti měnění pravidel, vlastně téměř po skončení soutěže, zase by se měnila již změněná pravidla? Soutěž oficiálně skončila 4.1. a mění se pravidla? Ani ne v průběhu, ale po skončení!???? Jsme jací jsme, platí pro celý stát, vládu, občany
Milena Šlaisová
5.1.2015 08:03
Hlásím se jako druhá "černá ovce". Měnit pravidla v průběhu soutěží mi nepřipadá korektní. Nevím co více dodat. Souhlasím s paní Alenou Tollarovou. Měnit pravidla, posouvat termín?????????????? A dokonce i alibismus členů poroty? Velmi trapné
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA