Pozor na nejrůznější poradce
26. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
26.12.2014 20:34
Nenaletěla jsem.Jen ,,díky" špatné informaci musela čekat o 2 roky déle na možné vybrání naspořeného.A operátoři se opravdu snaží.Nabídka telefonu za 1 Kč(někdy výhry) a následná smlouva na paušál-zaručeně neprovolaný pak prodraží telefon až na 6 i více tisíc.Znám to z okolí-starší lidé uvěří volajícímu a stačí vyslovený souhlas .
Zuzana Pivcová
26.12.2014 20:08
Kdybych naletěla na nevhodnou nabídku nějakého člověka, který vystupuje jako poradce, řeknu si: Moje chyba. Když vám ale způsobí svým nesolidním jednáním problémy tzv. guru (poradci) mobilního operátora O2, je to horší. Na jaře jsem měla takové problémy, že bych to nikomu nepřála. Napřed mi jen sdělili, že se ruší mnou zvolený tarif. Bez souhlasu mě chtěli převést na jiný, o 300 Kč dražší. Ještě před převedením jsem tam došla s tím, že nový tarif nechci. Mládenec mi nabídl jako seniorce jiný, prý pro mě vhodný. Následně mi přišly dvě platby, protože pán tu dražší nezrušil. Než to šlo zrušit, uplynula doba do konce měsíce a ještě další měsíc. Když jsem chtěla od operátora odejít jinam pro nedodržení podmínek (měla jsem paušál do konce tohoto roku), ještě mi hrozili sankcí za předčasný odstup od smlouvy. Bylo toho ještě víc, i internet, vše pro to, aby se obohatili. Teď mám jako Radek u O2 jen internet Optimal+, zatímco mobilního operátora jiného, výrazně levnějšího.
Hana Rypáčková
26.12.2014 14:39
Je správné se nenechat ošálit.My pevnou dávno zrušili.Kupujeme si kredit TM , jen když jej vyčerpáme .Dětem a většině vnoučatům voláme/prozváníme/
a internet na Wifinu Doma.Protože jsme věrni firmě /známý/,na paneláku je zesilovač a platíme měsíčně 180 Kč
Stará se nám o provoz, odstraňuje problémy.Jsme s tím nepřetržitým provozem moc spokojeni.Skype s kamerou funguje jako nepřetržité spojení s rodinou.
Radovan Cakl
26.12.2014 12:49
Internet máme přes pevnou linku od O2. Platili jsme internet 800,-, 300 min. volání do pevné sítě a 60 min. do mobilů za 240,-, a 2 předplacené karty na mobilech. Volání jsme využívali ani ne z 1/3. Protože se zajímáme o své peníze, našel jsem novou nabídku od O2 na Internet Optimal+ za 500,- a volání do všech sítí vč. mobilů 200 min. za 190,-Kč, což nám stačí. Mobily jsme převedli na Mobil od ČEZ, využíváme ho jen při volání, když nejsme doma. Co provoláme, na konci měsíce zaplatíme. Většinou chodí 2 faktury Neplaťte, převádíme do dalšího měsíce, a když částka překročí 100,-Kč, přijde fa. k zaplacení. Při telefonických nabídkách mobilních operátorů po vyslechnutí nabídky znechutím volajícího dotazem, jestli má nabídku stovku za 3 měsíce, tak se dohodneme. Když jednou přišla poradkyně od O2, co bydlí v sousední vesnici s nabídkou, že nám jako dlouholetým zákazníkům nabídne úsporu při kombinaci internetu a volání, při odchodu se ptala, jestli může zavolat, kdyby něco nevěděla. Holt, chce to se zajímat o své peníze a neskočit na každou "extra výhodnou" nabídku.
Hana Rypáčková
26.12.2014 12:03
Na malém městě se známe ,a tak ve Spořitelně nebo v bance se nebojím podvodu a zatajení skutečností.Je to velmi milé a mám radost , jak děti našly uplatnění.Ten u policie, v pneuservisu,na poště či v obchodě.
Poradce nepoužívám.
Marie Novotná
26.12.2014 10:33
Nemusí to být poradci,sama jsem poznala,že i v bankách neřeknou všechno o nabízeném produktu.Nevím zda úmyslně nebo jen zapoměli,ale nic nemění na tom,že ve finále se neomluví a smlouva platí podle podepsané verze.Jen těžko člověk pozná,kdo a co nabízí jako to nej...řešení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA