Pohádky pro Honzíka 5:
O prasátku Bořivoji
26. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
27.1.2015 20:36
Děvčata, děkuji za kladné příspěvky, je to pro mne moc povzbuzující:-)))))
Jana Šenbergerová
27.1.2015 18:29
Libuško, ty jsi úplná pohádková babička z íčka. Také bych ani nedutala, kdybys mi pohádku předčítala.
Zuzana Pivcová
27.1.2015 13:40
Škoda, že mi tu krásnou pohádku někdo nepředčítá, nebo, že ji nemohu číst já někomu vnímavému. Ale sama pro sebe si tu vstřebávám kouzlo češtiny a hlavně lásky k lidem a přírodě.
Vladka Steinová
27.1.2015 08:50
Dobrý den, Líbo,zpětně jsem dočetla Tvá pěkná vyprávění a tuto novou pohádku.Je to krásně a citlivě napsané a hlavně tak, že dětský čtenář porozumí a Tvé pohádky se mu líbí. Jako mojí vnučce.
Eva Mužíková
27.1.2015 00:13
Libuško, už jsem pohádku četla, na Tvém profilu, nyní jsem si jí vychutnala znovu. Máš neuvěřitelnou představivost a cit pro vyjádření příběhu tak, aby byl pro děti lehce srozumitelný. Jen tak dál, třeba tu sepsanou pod palmami v Africe...
Alena Vávrová
26.1.2015 18:53
Libuško, děkuji za další pěkný příběh. Jedu za vnučkami, bude se číííst!!
VANDA Blaškovič
26.1.2015 18:08
Libuše ahoj, tak to je pěkné prasátko...:) pěkný kanec ! Bezvadná bajka nejen pro děti ale i dospělé. Jsem tam někde schovaná za stromem a vše pozoruji a trochu se jako dítě bojím...hlavně že vše dobře dopadne! Miloučká bajka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA