Pohádky pro Honzíka 5: 
O prasátku Bořivoji

Pohádky pro Honzíka 5:
O prasátku Bořivoji

26. 1. 2015
Pohádky pro Honzíka
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Děvčata, děkuji za kladné příspěvky, je to pro mne moc povzbuzující:-)))))
Jana Šenbergerová
Libuško, ty jsi úplná pohádková babička z íčka. Také bych ani nedutala, kdybys mi pohádku předčítala.
Zuzana Pivcová
Škoda, že mi tu krásnou pohádku někdo nepředčítá, nebo, že ji nemohu číst já někomu vnímavému. Ale sama pro sebe si tu vstřebávám kouzlo češtiny a hlavně lásky k lidem a přírodě.
Vladka Steinová
Dobrý den, Líbo,zpětně jsem dočetla Tvá pěkná vyprávění a tuto novou pohádku.Je to krásně a citlivě napsané a hlavně tak, že dětský čtenář porozumí a Tvé pohádky se mu líbí. Jako mojí vnučce.
Eva Mužíková
Libuško, už jsem pohádku četla, na Tvém profilu, nyní jsem si jí vychutnala znovu. Máš neuvěřitelnou představivost a cit pro vyjádření příběhu tak, aby byl pro děti lehce srozumitelný. Jen tak dál, třeba tu sepsanou pod palmami v Africe...
Marie Magdalena Klosová
Moc milé.Chvílemi mi to něco připomíná.
Alena Vávrová
Libuško, děkuji za další pěkný příběh. Jedu za vnučkami, bude se číííst!!
Lidmila Nejedlá
Hezká pohádka s jasným výchovným podtextem.
VANDA Blaškovič
Libuše ahoj, tak to je pěkné prasátko...:) pěkný kanec ! Bezvadná bajka nejen pro děti ale i dospělé. Jsem tam někde schovaná za stromem a vše pozoruji a trochu se jako dítě bojím...hlavně že vše dobře dopadne! Miloučká bajka.
Hana Rypáčková
Další hezká a poučná pohádka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%