Nejen pro redakci
5. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
8.12.2014 21:49
Také se domnívám, že server i60.cz patří mezi ty nejlepší, se kterými se můžeme na českém mediálním trhu setkat. Nejen kvalitním a moderním zdrojovým kódem podle recenze, ale i vysokou grafickou úrovní a hlavně obsahem a pestrostí článků. Čtenáři tady nejsou jen pasivní cílovou skupinou, ale i aktivními účastníky vytváření magazínu pro starší generaci.
Marie Novotná
7.12.2014 13:38
Moje poděkování by bylo jen opakování toho,co tu bylo napsáno.Už v několika mých příspěvcích bylo vysloveno.Více zaregistrovaných vneslo do tohoto portálu trochu jiného ,,ducha".I s tím,že zaregistrovaní už -asi-nejsou jen šedesátníci.Redakci s p.Raškou patří v každém případě velký dík za to,co vytváří a umožňuje registrovaným.Ať všichni vidí,že: TAHLE ZEMĚ NENÍ JEN PRO MLADÝ.
Soňa Prachfeldová
7.12.2014 12:45
Jsem na i60 od července 2012. Bylo nás pár, od té doby se i60 podstatně rozšířil o obsah a o uživatele. Myslím, že tak dobrý portál jsem nikde jinde neviděla a hlavně obsah z velké části tvoří sami uživatelé a to je skvělé. Vyslovuji redakci opětně svůj dík za tvorbu jejích stránek. Díky díky ***
Libuše Křapová
7.12.2014 11:54
Musím se přidat k těm, kdo jsou v i60 spokojeni. Přece nikdo, komu se zde nelíbí, se zde nemusí ničeho účastnit, k něčemu se vyjadřovat. Je zbytečné zde vyvolávat hádky proto, že zde není vše takové, jak bych si to já přál/a. Redakce upozorňuje přímo a otevřeně, že nevydává všechny články, ale jen některé. A pokud se mi něco nepovede a redakce uznala, že to nestojí za zveřejnění, proč by mi povídku či názor měla vymazávat?
A musím se taky přidat k Olince Š., našla jsem zde nové přátele, i když pro ně bydlím trochu z ruky, můžeme pobesedovat či se i popichovat s úsměvem na chatu. Díky za i60.
Olga Štolbová
7.12.2014 10:55
Souhlasím s těmi, kteří jsou rádi, že i60 existuje a divím se, že nikdo nezmínil, kolik nových přátel získal a některé i osobně poznal. To je možná ta největší přednost a ty zveřejněné, či nezveřejněné příspěvky nejsou až tak důležité. Tak to vidím já.
Marie Magdalena Klosová
6.12.2014 23:25
Děkuji redakci za tyto stránky,které nám umožňují podělit se s ostatními o své literární pokusy,protože o ty především v této debatě jde.Kdybych neobjevila před půlrokem i60,asi bych nikdy psát nezačala.Dělá mi to radost,která je násobena zájmem čtenářů,kterých i u již dávno vydaných článků stále přibývá.Tudíž mé poděkování patří též všem těmto milým příznivcům,neboť Ti živí mou chuť něco napsat.Vždy čekám s napětím,zda budu "zveřejněna".Nikdy to nepokládám za samozřejmé,ale mám velkou radost,když "se objevím".
Radovan Cakl
6.12.2014 11:16
Paní Doušková, zkusil jsem popis odstranění nevydaného článku podle Hany R. Hani, dovolil jsem si ho podrobněji rozepsat, snad nebudu bit ;-) Otevřete článek pro úpravu, změňte název článku na Prázdný, ponechte Pouze pro mne, označte text, kromě prvního písmene, pro zkopírování a dejte Ctrl+X. Pokud si chcete článek uchovat pro sebe v PC, uložte si ho ve Wordu. Vraťte se do článku na i60 a dejte Uložit. V seznamu Vašich článků sice zůstane hlavička Prázdný, ale v jeho textu bude jen to jedno písmeno. Pokud budete chtít napsat nový článek, lehce najdete Prázdný dokument a můžete použít rámec pro nový text. A pokud ne, nic se neděje, text článku bude smazaný. Ať se Vám daří.
Redakce i60
5.12.2014 22:28
Vážení čtenáři, děkujeme panu Caklovi i ostatním za podporu. Již brzy zveřejníme novinky, které by měly většinu řečeného řešit. Současně připravujeme komplexnější změnu, s níž vás po Novém roce seznámíme. Díky za trpělivost.
Hana Rypáčková
5.12.2014 20:33
Článek jde smazat /nevydaný/-jde upravovat, po úpravě se vše zamodrá a smaže , nebo klávesou ctrl +v .Zůstalo mi tam jen písmeno v nadpisu, jak se nechtělo nechat vyhodit.Když jsem psala nový článek a napsala nový nadpis, písmeno šlo smazat.To je moje zkušenost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA