Zdravá zásmažka

Zdravá zásmažka

13. 11. 2013

Vysoký cholesterol a přibývání na váze - to mě donutilo používat v kuchyni místo zásmažky z mouky a tuku ovesné vločky. Když dám vařit polévku či omáčku, vsypu hned i vločky, ty se úplně rozvaří. Chuť vařeného pokrmu se nezmění, je zahuštěný a navíc zdravý.   

Můj fígl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co máte nejraději na letních prázdninách? (Označit můžete až tři odpovědi)

Slunce a teplo

14%

Dlouhé letní večery

12%

Setkání s vnoučaty/Hlídání vnoučat

12%

Pobyt na chatě či chalupě

12%

Výlety po Česku

13%

Dovolenou v zahraničí

12%

Cyklovýlety

12%

Koupání a opalování

13%