Moje energie: Kysané zelí
FOTO: autor

Moje energie: Kysané zelí

2. 3. 2019

Před několika lety jsem se potkal s jednou osobou. Byla z Ruska a dala mně recept na kysané zelí. Od té doby si ho pravidelně děláme doma  a konzumujeme ho hlavně na jaře .Dneska je to módní hit, ale my to známe už několk roků. Obsahuje spousty vitamínů, vlákninu a přírodní probiotika. Je to založeno na mléčném kvašení. Dopručuji vyzkoušet.

Recept:

1 kg zelí nakrájíme na nudličky

20 dkg cukru

10 dkg soli

vložíme do sklenice,

zalejeme převařenou vodou a zatížíme tak, aby bylo zelí potopeno.

Nutno nechat otevřeno, protože zde probíhá přírodní kvašení. Asi za 5 dní je hotovo

Přeji dobrou chuť!!

 

Partneři soutěže:

710x100-4.png

680×140.gif

 

Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(4.9 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden

Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?