Rychlý mls na lžíci

Rychlý mls na lžíci

22. 9. 2012

Zkuste si udělat rychlý a lahodný pudinkový mls. Poslouchejte, jak na to:

Ingredience
4x klasické BEBE sušenky, 1,5 l mléka, 100g bílé čokolády, 2 vanilkové pudinky, 100g tmavé čokolády, 2 kakaové pudinky, 6 PL cukru, 4 PL Gustinu, 1 máslo, 1 višňový džem, rum, 2 šlehačky, 2 ztužovače, 2 zakysané smetany, na posyp kakao + skořice.

Postup
Uvaříme každý pudink v 0,75 l mléka, 3 PL cukru, 2 PL Gustinu. Do vanilkového horkého vmícháme bílou čokoládu a mícháme do roztopení. Do kakaového vmícháme tmavou. Po vychladnutí přidáme 1/2 másla do každého a vyšleháme v krém. Šlehačky ušleháme se ztužovači a poté smícháme s 2x zakysanou smetanou, smíchanou s 2x vanilkovým cukrem.

Na velký plech klademe BEBE jednu vedle druhé, pokapeme rumem. Na ně rozetřeme vanilkový krém, následuje vrstva BEBE namáčených ve višňovém džemu, který promícháme s 3 PL rumu, pokládáme namazanou stranou na vanilkový krém, potřeme zbývajícím džemem s rumem a přiklopíme další vrstvou BEBE. Pak rozetřeme čokoládový krém a pokryjeme poslední vrstvou BEBE, pokapeme opět rumem. Navrch rozetřeme šlehačkovo-zakysankový krém a posypeme kakaem i skořicí. Dáme vychladit do lednice, nejlépe přes noc.

Nechte si chutnat. Je to lahoda.

gastronomie recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 49. týden

Staré české filmy a pohádky se minulý týden líbily, a tak v nich ještě budeme pokračovat i v tomto týdnu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jak nákladné budou vaše letošní Vánoce - kolik zhruba utratíte za dárky, jídlo atd.?

Do 3 000 korun

21%

Mezi 3 000 - 6 000 Kč

20%

Mezi 6 000-10 000 Kč

20%

Přes 10 000 Kč

21%

Nevím, neumím to odhadnout

19%