Ledové kaštanové řezy

Ledové kaštanové řezy

6. 8. 2012

Čokoláda, ten zázračný obdélník sladké chuti, s vůní jahod, kakaa nebo například marcipánu. Mléčný i hořký. Jak blažený máte pocit, pocit štěstí, který je jako procházet se krásnou zahradou... Vím, váha stoupá, ale pokud se cítíte i s pěti kilogrami navíc báječně, proč si takovou pochoutku nedopřát.

Dokonce jsou masáže s čokoládou, která je jistě velice příjemná. Tato sladkost se doporučuje konzumovat i jako první sousto po ránu, pokud máte nemocnou slinivku břišní. Čokoláda správně onen orgán nastartuje. Já osobně miluji každou čokoládku, ale nejlepší je belgická. Mám pro Vás jeden výborný recept.

LEDOVÉ KAŠTANOVÉ ŘEZY 

Potřebné suroviny: 

čokoláda Ledové kaštany
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek moučkového cukru
1/2 hrnku oleje
1/2 balíčku do pečiva
3 vejce
1/2 hrnku mléka
tuk a strouhanku  na vymazání plechu

Postup:

Větší část cukru utřeme se žloutky a s olejem, po částech přidáme mléko, mouku s práškem do pečiva a ledové nastrouhané kaštany. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků, do kterého jsme zašlehali zbylý cukr. Těsto nalijeme do tukem vymazaného, strouhankou vysypaného pekáčku. Pečeme zvolna v předehřáté troubě 35-45 minut. 

Přeji všem dobré chutnání! Čokoláda úsměv ti dá!            

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.