Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pověz mi, proč

Jitka Chodorová 6.10. 20:37
Protože holka milá, nuda by to byla, kdyby trní nepíchalo, divné by se ti to zdálo, kdyby jsme ty cesty znaly lásku bychom nehledaly cestu by k nám našla sama, takhle je to aspoň drama. Proto osud míchá karty, proto líbáme se na rty, prostě se nám zachtělo, i když včera pršelo.

Mezi nebem a zemí

Zuzana Pivcová 6.10. 19:19
Tomu stoprocentně věřím, moje maminka, která měla silnou vazbu na svého otce, také dostala znamení, když umřel.

Zpráva o konci světa

Jitka Chodorová 6.10. 12:58
Stručná zpráva o konci světa ve verších,docela dobrá,když pomineme její obsah.

Moje schůzky

Nina Šachová 6.10. 12:11
I Vy jeden šibale, máte srdce nestálé, každou rychle opustíte, k jediné se navrátíte, k té, co píše o Vás básně, které s Vámi je tak krásně, utíkejte pro pána, ať Vám Vaše Zuzana neproklouzne vrátkama......

Nesnáším ticho

Zuzana Pivcová 5.10. 19:27
Vyjádřila jsi to, Jituš, moc hezky, já už Tě v tomhle trochu znám, ale za to ticho se stejně přimlouvám, patří k životu a často nám pomůže srovnat si v sobě pocity a vůbec myšlenky. Ticho ve smyslu klidu.

Křičím potichu

Nina Šachová 5.10. 08:01
Mně hodně kdysi blízké téma na veršování, které mě sice inspirovalo, ale i ubíralo hodně životní energie. Ale tak je to v životě se vším, Zuzko.

Kamínky, kameny, šutry

Věra Sehnalová 4.10. 13:17
Sutry mam taky moc rada,ale neumim je hledat. Snad jen na plazi u more. Nejcennejsi v me sbirce mam achat,ktery mi na tridnim srazu venoval muj byvaly ucitel sutrologie,jako sve zacce znejmilejsich- za pusu.

Jak jsme prvně volili s vnoučky prezidenta

Zuzana Pivcová 4.10. 08:33
Taky se na ty volby pořád pamatuji. Byla jsem na tom stejně jako Ty s Ríšánkem.

Příprava na zimu

Zuzana Pivcová 3.10. 15:54
Obvyklý Jitčin pozorovatelský talent krajiny, situací, nálady, to je to, co já moc vyjádřit neumím. Moc fajn.

Nevěru prokážeš, věrnost však nikdy

Olga Štolbová 3.10. 09:19
Dobrý den Františku,není to z vašeho života? Ale hezky se to četlo.Děkuji

Všechnopárty o beatu

Nina Šachová 3.10. 08:41
Ten pořad jsem též viděla, pana Šípa s jeho inteligentním něžným humorem si nikdy nenechám ujít a básnička se Vám moc povedla. Neboť i já si ještě dobře pamatuji, jak jsem na ruce nosívala svůj první tranzistor a u každé kovové tyče ladila Laxík a zbožňovala písničky Beatles. To bylo moje mládí.

A zase ve všech pádech

Nina Šachová 2.10. 16:01
To je krásné souznění dvou dušiček, to se Ti Zuzko zase povedlo.

Třídní sraz aneb Tak jsem tam zase vylezla

Růžena Antlová 2.10. 08:34
To je tedy výška,za ten pohled do krajiny to určitě stálo.

Vždyť nejsem ženatej

Věra Sehnalová 1.10. 11:41
Babi,vzdycky je nadeje...ale jestli ma vnoucek takhle dobre proriznutou pusu,uzijete si s nim asi zabavy dost a dost.

Tvůj let

Růžena Antlová 1.10. 10:49
Pár veršů a je v nich celý život. Zamrazilo mě jak je to pravdivé.

Jedovatá krása

Jitka Chodorová 30.9. 17:28
Krásně jste to Růženko napsala,všichni zmáme tu lesní krasavici a divíme se,že jí nelze pojídat,ale je to asi jako mezi lidmi,některá krása bývá taky jedovatá,ale to už je zase o něčem jiném,tak díky za vaše hezké povídání.

Chtěla bych

Růžena Antlová 30.9. 08:19
čas nevrátíme a vy jste to krásně napsala

Vzpomínka na první krajské volby

Bohumila Havlíkova 29.9. 08:18
Verše se hodí nejen na první volby , ale i na ty letošní.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.