Přehled posledních diskuzních příspěvků

A padá a padá

Zuzana Pivcová 10.12. 13:02
Máte krásný styl vyjadřování, knihy se ve Vás nezapřou! A zdá se, že se zimou jste celkem srovnaná. To je dobře.

Protínání

Jitka Chodorová 10.12. 10:28
Moc pěkné,ale myslím si pořád,že se jen opakuji,díky Zuzko.

Pozdní objetí

Jarmila Peerová 10.12. 08:11
Na objetí není nikdy pozdě,ani na lásku.A vztah mezi dvěma lidmi je po staletí ostře sledován,tu zavrhován,tu oslavován,ale vždy vítán...Díky,zase jsem se zasnila....

Jak se z kluka stal "chlap"

Jarmila Peerová 10.12. 08:05
Olinko,přečetla jsem to jedním dechem.Napsala jsi to tak živě,že se mi vybavily podobné " mateřské " vzpomínky.Děkuji....pěkně se to četlo.

Podoba muže...

Zuzana Pivcová 9.12. 17:44
Vaše nynější milostná otevřenost je jedinečná, moc se mi líbí. Až mi brzy dojde tvůrčí inspirace i schopnosti, nemám vůbec obavy, že se tu nebude pokračovat!!

Toužím

Jarmila Peerová 9.12. 12:01
Chce se mi zase chválit,leč nenalézám slova.Trapně se opakuji.Smyslné vyznání zamilované osoby...díky

Zimní radovánky

Jarmila Peerová 9.12. 07:51
" Hokejník ",to jsem nikdy neslyšela, " bo " se to u nás neříkalo,ale to vůbec nevadí,pobavila jsem se a zasmála s chutí,díky.

Dohořívá svíčka

Jarmila Peerová 9.12. 07:46
Další Vaše krásné dílo,u kterého se tak krásně člověk zasní...v tomto oboru jste Zuzano fakt mistr..díky

Jak přežít stáří? Smířit se s ním!

Olga Štolbová 8.12. 14:20
Haničko,to jste popsala moc pěkně a ten konec vašeho povídání se vám povedl nejlépe.Do každého dne musíme vykročit tou pravou nohou a půjde to.Díky.

Jak se rodí jaro

Olga Štolbová 8.12. 14:12
Haničko,teď je prosinec,ale po tomhle vašem povídání, se mi jaro začalo zdát blizoučko.Moc hezké,díky.

Otevři srdce

Olga Štolbová 8.12. 14:04
Moc hezké verše,přímo mě pohladily.

Co vnímám

Jiří Libánský 8.12. 12:58
Jedna báseň lepší než druhá. Zatímco ostatní básně pracně tvoří, podíváš se do své duše a co tam právě je, hodíš na papír. A že pro poezii av

V tichu

Nina Šachová 8.12. 08:28
Zuzko, tyhle verše do sebe zapadají jak drahokamy. Píšeš čím dál tím lépe a musíš být určitě hodně hodně zamilovaná. Neboť to člověk zplodí taková výjímečná dílka jako Ty.

Věčné téma

Jiří Libánský 7.12. 21:03
Bezvadné dílo. Obsahově plné. Zvláštně, ale dobře zveršované. Důsledně dodržené koncovky rýmu. Báseň plynoucí jak řeka za úplňku. Líbí se mi.

Stále ještě žena

Jarmila Peerová 7.12. 11:05
Super,co je to dneska věk ? A kdy začíná stáří ?To přece záleží jen na nás samých,zda chceme normálně žít,nebo si hrát na staré.Samozřejmě,každý má jiné možnosti,ale vždy se dá něco podnikat,jen chtít...díky Zuzko,je to povzbudivé....

Naděje

Jiří Libánský 7.12. 00:19
Krásná, roztomile hravá básnička. Bezchybné rýmy a příjemný houpavý rytmus, který trochu porušuje jen "už naději nemáš". Hlavně báseň působí ve svém vyznění úžasně optimisticky.

Jen to

Jarmila Peerová 6.12. 17:23
To je hezké,ale také nějaké smutné....že by adventní rozjímání ??? Já vím,život není vždy jen pohádka.....

Konec světa 21. prosince? Nesmysl, uklidňuje NASA

Zuzana Pivcová 6.12. 12:56
Když to říká NASA, tak to jsem si oddychla. To má pro mě takovou platnost, asi jako když nám ve škole řekli, že teď už je nám snad jasné, že Bůh není, protože by ho přece Gagarin při svém letu viděl!! :-D

Milujeme zvířata

Věra Sehnalová 6.12. 12:05
Moc hezky jste to napsala Olinko. Verim ze kocourek s vami spi dodnes. Tak jako moje jorksirka se mnou k oboustranne spokojenosti az blazenosti.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.