Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jsou chvíle

Nina Šachová 1.1. 16:18
Tahle mě moc oslovila. Kéž bych takhle jednou uměla psát....

Najděte si na portále i60.cz nové přátele

Olga Štolbová 1.1. 13:13
Dobrý den,našla jsem i60 až v říjnu,ale moc se mi váš a vlastně náš portál líbí.Teď sem chodím skoro denně a vždy nacházím něco zajímavého.Dokonce už jsem poslala pár mých vzpomínek,které jste otiskli.Vím,že nás,dříve narozených, je čím dál víc a někdy si opravdu připadáme trochu vyřazení ze života. Díky za příjemné chvíle na i60.

Vše nejlepší do nového roku s portálem i60.cz!

Olga Štolbová 1.1. 12:51
Už se těším,jak si začnu konečně trochu užívat.Díky

Taky novoroční

Olga Štolbová 1.1. 12:44
Maruško,zkus slavit bez cigaret i po chřipce.Ale hlavně se brzy uzdrav.Přeju zdravíčko a dobrou náladu.O.

ROK: Zima

Růžena Antlová 1.1. 12:03
Hani přeji nejenom sobě ale všem aby tento rok byl laskavý a abychom se zas ten následující ve zdraví všichni na staránkách i60 sešli a nejenom na nich.

Občasné pocity

Marie Bartošová 31.12. 12:25
Úlet, ale dobrý! Ostatně někdy je medias res nejlepším řešením i pro optimisty...

Sněžení

Marie Bartošová 31.12. 00:45
Milé. Bílé. Neopilé

Pro miminko

Dana Kolářová 29.12. 17:26
Růženko, blahopřeji celé rodině a chlapečkovi do života přeji všechno nej, nej, nej…! Roztomilá soupravička, jsi šikulka. Hezký nový rok.

Usínání

Jiří Libánský 29.12. 16:29
Není to zcela špatné. Pro někoho by to mohl být dokonce vrchol jeho tvorby. I když Zuzko umíš psát i mnohem kvalitnější poezii, text mne oslovil.

Novoroční

Jiří Libánský 28.12. 21:28
to je milé přáníčko. Nápodobně.

Dívám se, poslouchám

Jiří Libánský 28.12. 18:28
Báseň je trochu odlišná od dosavadní tvorby. Zaujme na rvní pohled neobvyklý, ale příjemný asymetrický rytmus. Téma je trochu složitější na vnímání. Jde totiž hodně do hloubky, až do kořenů pocitů. Až do konce v té hloubce zůstává a proto ani nevyvřela k obvyklé Zuzanině pointaci. Tím i po přečtení v této rovině v čtenáři doznívá a působí.

To nebyl sen

Jiří Libánský 28.12. 08:49
Báseň jak pavučinky nostalgické romantiky. Příjemné čtení.

Nejsi stará

Jiří Libánský 28.12. 08:45
Jednoduchá a přitom úžasná myšlenka. Je zpracovaná srozumitelně do hezkého a dobře recitovatelného verše.

Když potkáš lásku

Zuzana Pivcová 28.12. 07:08
Je to moc hezky vyjádřeno, ten stav dočasné slasti a pomíjivosti.

Podoby lásky

Jitka Chodorová 26.12. 16:27
Máš úplně pravdu Zuzko, taky lásku nečekám,přivedla jsi mě do podivného stavu a napadlo mě,co když přijde? Svou lásku dávám hlavně vnukům a ti mladší mě to náležitě vracejí,taky jedna podoba lásky,že???

O životě

Růžena Antlová 26.12. 10:53
nikdy nezapomenou na pocit jaký v nich vyvoláte moc pravdivá úvaha o životě díky.

Já neříkám

Jiří Libánský 25.12. 22:32
Já poslouchám, co říkají tvých veršů slova, že obavy tvé dobře znám, tak opakuji znova: já slzy osuším, náladu zvednu. O hranicích citu vím, jsou v nedohlednu.

Má lásko, čekám

Jiří Libánský 24.12. 23:33
Nemá to chybu. Dobře napsané.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.