Přehled posledních diskuzních příspěvků

Druhé kočičí povídání

Zuzana Pivcová 4.3. 11:02
Mám, Olinko, podobné zážitky a podobné pocity. Bolestné konce a přesvědčení, že už žádnou kočku. Jsou stále, tedy u sestry. Utekly roky a přiblížilo se období, kdy se budeme loučit. Dopředu vím, jaké to bude. Ale asi lepší, než kdyby opuštěná zvířata zůstala po nás. To teď řešíme u známé, co dál.

Čtenářskou soutěž Reportéři vyhrál pan Zdeněk Huspek

Olga Štolbová 4.3. 08:07
Gratuluji všem oceněným,příběh pana Huspeka mě dojal, moc dobře znám bolest při odchodu milovaného zvířátka, mně nejvíc oslovilo ekovozidlo paní Míkové.Ale opravdu bylo tolik krásných snímků i příběhů,že bylo těžké vybírat. Moc děkuji redakci za všechnu práci,která kolem téhle soutěže byla a také za nápady a vůbec....* * * * *

Kouzlo v prázdném bytě

Nina Šachová 4.3. 07:45
Nezvyklé téma, Jitko, ale moc hezky jste tu prázdnotu v osiřelém bytě popsala.

Cesta zarúbaná

Olga Štolbová 3.3. 11:13
Moc hezké povídání a trochu k zamyšlení.Díky

Zvyk je železná košile

Olga Štolbová 3.3. 11:08
Ani se té kamarádce nedivím,že manželství skončilo, možná pozdě litovala,že vůbec začalo.

Proč milovat březen

Nina Šachová 3.3. 08:28
Ano, jaro je čaroděj, Hanko, proto se na něj všichni tolik těšíme.

Jsem živá

Hana Procházková 2.3. 06:22
Jedna z Tvých nejlépe znějících, díky, Zuzko, opět do sbírky...

Martin Dejdar: Před staršími lidmi smekám

Hana Procházková 1.3. 14:57
Děkuji Martinu Dejdarovi za úctu a respekt ke starší generaci - moc se to dnes "nenosí".

Dvě ruce

Hana Procházková 28.2. 17:09
Zuzanko, jsem na světě již dost dlouho a vím, že poezie a krásná slova zkrášlují náš život. Tvoje verše přidávám do sbírky ZP a děkuji, ještě nikdy jsem takový dárek nedostala

Divadelní zákulisí

Zuzana Pivcová 28.2. 07:26
Hani, takhle jsem si připomněla mé dětství, kdy jsme jako amatéři hrávali divadlo. V naší Lomnici nad Popelkou bylo a dodnes je samostatné Tylovo divadlo. Kromě vlastních představení mě uchvacovalo právě to prozkoumávání divadelních prostor včetně maskérny. A když nám přišly z libereckého divadla v bedně zapůjčené kostýmy, to bylo napínavé, co kdo dostane!

Probuzení

Olga Štolbová 27.2. 22:26
Haničko gratuluju,že Vás život pozdravil a že se zase usmíváte.Přeju Vám ať je to na dlouho.

Rozpačité ráno

Jitka Chodorová 27.2. 16:06
Už opravdu nevím,jak tvé básně komentovat,protože se stále jen a jen opakuji.Tahle je takový příběh ze života,kde se mísí rozpaky s otázkou,co bude dál? Ale báseň je povedená a je přímo výzvou nám ostatním...

Uvolnění

Zuzana Pivcová 27.2. 13:31
Ano, tak se mi to líbí!

Láska a čas

Olga Štolbová 27.2. 09:33
Zuzano,co Vy všechno o lásce umíte říci,je úžasné.

Splněný sen

Zuzana Pivcová 25.2. 14:48
Přála bych Ti takhle krásně splněný sen o moři.

Paměť nás nezradí

Olga Štolbová 25.2. 10:30
Docela zajímavá pozvánka,určitě bych se tam ráda podívala,ovšem jestli nezapomenu.Ale díky za nápad.

Říkal mi

Nina Šachová 25.2. 07:41
Kdyby se udělovaly básnické Oskary, dostala bys toho největšího za to, jak neskutečný máš v této branži talent. Každý den tu nacházím jeden skvost za druhým a jen zírám nad hloubkou a obšírností Tvého talentu, Zuzko. Knížka s Tvými verši bude jednou okamžitě vyprodaná.

Lidé se výrazněji začali zajímat o své předky, pátrají v matrikách

Zuzana Pivcová 24.2. 08:49
Zájem o genealogii je sice chvályhodný, ale Vojenskému historickému archivu to přidělalo asi 200% práce, protože všichni začali hledat "dědečky" z rakousko-uherské armády. Vzhledem k tomu, že je nás pracovníků moc málo a navíc se chystáme na obrovské stěhování instituce jinam, nejsme v současnosti schopni genealogické požadavky uspokojit. Až v polovině roku 2014, prosím.

Kráčím

Jitka Chodorová 23.2. 21:23
Opět se jen opakuji,Zuzko tvoje nápady jsou pěkné a nepřeberné,díky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.