Přehled posledních diskuzních příspěvků
Žiju dál
Jitka Chodorová 3.11. 12:02
Já nějak nevím,co napsat,abych se pořád neopakovala,opět velmi povedené,fakt Zuzko.
Trapas
Jitka Chodorová 3.11. 12:00
I takové trapasy nás v životě potkávají,ale s odstupem času se tomu zasmějeme,díky Olinko,že jsi nás s jedním takovým seznámila.
Nejen vzpomínky
Nina Šachová 2.11. 13:13
Zuzko, tenhle výstižný styl Ti fakt svědčí. Neustále nám všem dokazuješ, jak široký záběr má Tvoje tvořivost a Tvé nadání. Tenhle kousek je opravdu povedený.
Vím, že se stále opakuji, ale ostatní mi dají jistě za pravdu.
Listopad
Jiří Libánský 1.11. 16:35
Další podzimní náladové téma. Toto nostalgií nerozbředlé veršování nám nepřináší žádné fatální poselství. Jen je odpovědí na básně o těšení se na jaro. Prostě i listopad je měsíc, který do kalendáře patří a má i v našem životě svůj význam. Tak si ho co nejlépe prožijeme.
Váhám
Zuzana Pivcová 1.11. 13:46
Básnicky se mi to líbí a lidsky, jak se znám, bych asi psala, volala a čekala, i když možná marně.
Statečná legenda české hudby Marta Kubišová
Věra Sehnalová 1.11. 11:13
Pani Zpevacku Martu mam moc rada a drzim ji palce.
Taxistory
Jitka Chodorová 1.11. 10:05
I když tento příběh už znám,musím napsat,že jsem si ho s chutí zase přečetla,ani s odstupem času se z něho neztrácí tragikomický nádech manželského soužití,pominu-li tvoji odvahu,vykonávat takové zaměstnání.Díky Olinko.
Přijel svatý Martin...
Zuzana Pivcová 1.11. 09:15
Jako obvykle, Jíťo, umíš podchytit téma v celé šíři, se všemi detaily, na které máš pozorovací talent!
Smím prosit?
Zuzana Pivcová 31.10. 11:12
Zase jeden dobrý nápad s tím hlavním tématem, které prochází dějovými situacemi v různých odlišných podobách, to mám u Tebe ráda.
Tamara
Jiří Libánský 31.10. 00:37
Je to opravdovy roman. Je v nem mnoho postav a situaci se kterymi se podobnymi ve svem okoli obcas setkavame. Malokdy se ale stane, aby se sesly takto v jednom pribehu.
Jak jen?
Jitka Chodorová 30.10. 20:55
Opět nádherné,tentokrát se s tím dokonce částečně ztotožňuji,díky Zuzko,moc jsi mě potěšila.
Naďa Konvalinková: Štěstí si vytváříme myšlenkami
Zuzana Pivcová 30.10. 13:24
Souhlasím, stejně jako paní Fialová a Konvalinková věřím na "zázračnou moc podvědomí".
Tak nevím, jsem člověk nebo zdroj?
Zuzana Pivcová 30.10. 07:28
Já jsem jenom jednou oslovila jazykovou agenturu, hledající lektory němčiny, že bych měla zájem učit u nich nějaký kurs, uvedla jsem vzdělání němčinářky a veškeré domácí i zahraniční certifikáty, ale pochopitelně i věk. Ani se nenamáhali mi odpovědět. Přitom ze zkušenosti vím že ve většině novodobých jazykových škol je úroveň učitelů podprůměrná, respektive to nejsou ani učitelé.
Neznámá žena
Zuzana Pivcová 29.10. 14:38
Vím, že je v tom ta pro Vás typická intelektuální nadsázka, navíc zajímavý nápad ve stylu S cizí ženou v cizím pokoji. Ale stavím se za to, že se má člověk brát takový, jaký je. Včetně vzhledu. Něco jiného je takové to momentální povzdechnutí: Já dnes vypadám.
Budoucnost lidstva
Zuzana Pivcová 28.10. 06:06
Zní to sice dost děsivě, ale dnešní doba už mnohé z toho signalizuje.
Dušičkové mrholení
Marie Bartošová 28.10. 01:07
Měla jsem 3 podzimní rýmovánky : Malá podzimní, Listopadová a Dušičková. Tohle je ta poslední. ale redakce název upravila, asi proto, že mne se stejným titulkem předběhl pan Horenský. Tenhle název se mi nelíbí, ale co se dá dělat, kdo dřív přijde...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.