Retropříběh: Když si náš
dědeček babičku bral...
24. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Provazník
30.11.2014 14:01
Milá Marie, co říci, když předchozí řekli vše? Tak tedy snad něco osobního. Díky za vlídná slova, přeji Vám totéž, snad jen přidám zdraví a štěstí. To se přeci vždy hodí. J.
Marie Magdalena Klosová
25.11.2014 22:56
Milá Zojo,děkuji.I Vaše příspěvky jsou milé a čtivé.Co se týče našich vztahů,naštěstí žádný z nich nebyl,nebo není nefungující,myslím,že fungovaly zdařile,i když nějaké šrámy
zúčastnění vždy utrží.S tím se ale musí počítat.
Zoja Sedláčková
25.11.2014 13:10
Napsala jste to moc krásně, na poetické vyprávění máte dar. Pokud byly všechny vztahy opravdu spokojené, je vám co závidět i přát. Moje osobní zkušenost je, že je někdy mnohem odvážnější nefungující vztah ukončit, než v něm setrvat.
Jitka Chodorová
24.11.2014 23:07
Milá Marie,opět jste mě velmi zaujala,i když pominu,že jsem si připravovala na toto téma taky retrofotky,ale teď nevím,jestli to tak trochu nezměním,jen bych chtěla napsat,že u nás taky v rodinách k rozvodům nedocházelo,rodiče mého muže byli spolu více,jak 50let,jeho sestra s mužem už také oslavili zlatou svatbu. moji rodiče 42let,když zemřel tatínek ,můj bratr odešel letos v únoru po 46let společného života se švagrovou,no a my dva bychom měli dovršit 47mý rok za pár týdnů,pokud to dopadne.Ne vždy to byla procházka růžovým sadem,ale slovo rozvod prostě nemáme rádi,i když chápu,že někdy může být pro lidi jediným možným řešení.Děkuji Marie za vaše povídání,ale i fotky,opět jste mě dostala.
Marie Magdalena Klosová
24.11.2014 22:18
Děkuji vám všem za milá slova a také děkuji "pánubohu",že
nadělil do naší rodiny schopnost zůstávat spolu a dlouho,přes všechna úskalí,která nám všem život přináší.Přála bych to i svým dvěma synům a také vaším potomkům.A také samozřejmě všem na i60,kteří v láskyplném vztahu žijí,či teprve budou žít.Nikdy není pozdě.
Hana Rypáčková
24.11.2014 19:41
Ať žijí Plzeňáci- umí....
Zazpívejte si: http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/mandrage-4309/moje-krevni-skupina-32280
Růžena Antlová
24.11.2014 19:18
kouzlo retrofotek probouzí vzpomínky a vy jste je doplnila krásným příběhem
Zuzana Pivcová
24.11.2014 19:14
Popravdě řečeno, už jsi mi tu, MM, scházela skoro jen Ty se svou mně příbuznou sdílností. A nezklamala jsi! Dokonce ani ne s Mandrage!! :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA