Cestovní kanceláře nově nabízejí
Albánii i méně známé řecké ostrovy
26. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
2.1.2015 17:01
K příspěvku paní Pivcové: strávila jsem jednu krásnou dovolenou v Českém ráji a patřila k těm nejzdařilejším.Hned bych jela zase, ale už na to nemám dobré nohy, tam se musí hodně chodit. Taky by mi stačil ten Český ráj.
Ludmila Pelková
2.12.2014 16:07
Zdravím všechny milovníky cestování!
Moje láska k francouzštině, Francii a její kultuře, historii, či umění žít mě přivedla k průvodcování. V současné době provázím především skupiny seniorů po Paříži - přidejte se k nám. Zájezd si určitě vyberete, termínů je mnoho, pohodlnější varianta je letecky, levnější busem. Lída
Eva Balúchová
27.11.2014 16:28
Zatím vím s jistotou jenom jedno,nebude to vlastní dopravou jelikož žádnou nevlastním.
Pokud v Česku,tak vlakem,pokud do ciziny,tak busem nebo letecky.
Teď hledám vhodnou spolucestující.
Alena Tollarová
27.11.2014 08:39
Evo, mělo by to být po Česku nebo do ciziny? a vlastní dopravou, autobusem, letecky?
Hana Rypáčková
27.11.2014 08:28
Kdo by z ráje někam jezdil!
Nevím, jestli mi vyjde letos odjet do ráje....Nechám to koňovi....Kdoví, co se přihodí, tak zas na poslední chvíli...
Zuzana Pivcová
27.11.2014 04:47
Myslím, že z Českého ráje ani nikam nemusíte, už to je dobrá rada, já bych tam jela okamžitě!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA