Nenechte si ujít příležitost na i60:
nabídněte své služby či výrobky!
24. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdena Tomsová
29.5.2015 20:17
Ráda bych doporučila e-knihu veršovánek o věcech, které dříve nebyly, kterou jsme s dětmi v rámci rodiny vytvořily.Napište, jak se Vám zdá, že se nám povedla a na co jsme zapoměli. viz http://flexibooks.cz/co-drive-nebylo/d-73342/#.VWilMEZVZB8
Miloslav Beneš
6.1.2015 14:24
Jsem dlouholetý zahrádkář - snažím se být "bio". Mohu nabidnout 100% jablečný mošt bez jakýchkoliv konzervačních přípravků - zakonzervováno do 3 litrových nebo 5ti litrových kanystříků při teplotě 80 stupňů Celsia. Možnost osobního odběru v městě Terezín.
miloslav.ben@gmail.com
Marie Tvarůžková
1.1.2015 21:38
Moje příležitost
.................................
Dobrý podvečer , dobrý den, dobré ráno Nového roku 2015 !
Jsem žena v seniorském věku a ráda se ještě stále bavím.
Mám ráda tvorbu všeho druhu - v mém případě výrobu blahopřání a přáníček a šití kabelek i jiných zajímavých doplňků.
Pokud se vám cokoliv bude líbit a budete mít zájem o koupi, klidně napište a ráda se s vámi domluvím.
Kontakt : linduska51@seznam.cz
Danuše Marková
24.12.2014 11:18
Mám malou pekárnu a peču chleba,vánočky,cukroví,zákusky,koláče aj.dobroty.Stránky žádné nemám,protože i bez nich mám dost práce.Kdo by chtěl vyzkoušet zde je kontakt:danuse.x@seznam.cz.
Hezké svátky.
Jaroslav Henzl
20.12.2014 07:10
Pro váš vkusnější a útulnější domov nabízím pomoc jako TAPETÁŘ i MALÍŘ OBRAZŮ. Nabízím tapetování všemi druhy tapet a instalaci foto-tapet. Můžete si vybrat z obrazů s různou tématikou. Vítám nové zakázky na portréty, krajiny, architekturu, přírodu a další výtvarné motivy. Kontakt : henzl.jaroslav@seznam.cz
Jan Hrádek
11.12.2014 09:43
Rád cestuji a už jsem navštívil přes 50 zemí světa. Jsem schopen zájemcům zajistit levné letenky, zajistit nebo zorganizovat cestu bez CK do různých zemí podle přání nebo mého doporučení. Kontakt: jan.hradek@seznam.cz
blanka prchalova
9.12.2014 18:14
moje příležitost- ráda pletu, pletu ponožky svetry, ne norské vzory, v těch se ztrácím,taky ráda pletu na miminka a malé děti budete-li mít někdo zájem pište na: blanka. prchalova@seznam. cz
Ludmila Michalová
9.12.2014 10:39
Moje příležitost - našla jsem se v kosmetice. Radím ženám jak dobře vypadat, co používat, jak to vlastně dělat, aby tělo vypadalo mladě, aby nebolely záda, aby ...........prostě naučím Vás starat se o sebe. Používám přípravky podle starých čínských a tibetských receptur. Na krásu, na zdraví, prostě na celého člověka. Pracuji s přípravky tianDe. Přijďte do studia vyzkoušet. Napište na l.michalova@email.cz
Květoslava HOUDKOVÁ
2.12.2014 02:41
Všem - kdo rádi i neradi vaří. Nejen pro pečení, ale i vaření výborně poslouží Olej ve spreji. Použití vytvoří ochranu mezi nádobou a potravinou = nic se nepřichytí, nepřipálí ! (Propagován je pečící papír, ale zkuste v něm uvařit kaši, krém apod.) Používám víc než 10 let = zkušenost. Napište na: kurzHoudk@seznam.cz
Květoslava HOUDKOVÁ
2.12.2014 02:32
Moje příležitost Vyšíváte rádi - křížkově? Předlohy jsou docela drahé - mohu nabídnout vzory rokoko, baroko a jiné. Mám i předlohy na vyšívání jiným způsobem. Napište na: kurzHoudk@sznam.cz
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA