Nenechte si ujít příležitost na i60:
nabídněte své služby či výrobky!

Nenechte si ujít příležitost na i60:
nabídněte své služby či výrobky!

24. 11. 2014
čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Odehnalová
Moje příležitost Přicházím s nabídkou klasické masáže ,lymfatické a reflexní. Pracuji v Brně a okolí. Jsem mobilní a masáže provádím přímo u klienta. Mnoholetá zkušenost,solidnost a masáž provedena s láskou. odehnalovamar@seznam.cz
Květoslava HOUDKOVÁ
"Moje příležitost" Teprve v 65 letech jsem se naučila PC/internet a tak vám mohu sdělit tuto možnost: "Každá koruna dobrá" - a tak s pomocí PC si přivydělávám několika pracemi. Vše je jednoduché, snadno pochopitelné a časově nenáročné. Neprší-ale kap-kap-kape a mně se tak snižují nejen náklady internetu, ale zbyde i na dárek vnoučatům. V příp. zájmu napište: kurzHoudk@seznam.cz + přidejte SOUHLAS k tomu, abych Váš mail mohla sdělit zadavatelům prací (ctím soukromí!) Zadavatelé pak již přímo vám sdělí bližší informace a pozvou ke spolupr. = rozhodnete se ANO/NE.
Květoslava HOUDKOVÁ
"Moje příležitost" Žiji v Domě s pečovat. službou a mimo množství aktivit mezi lidmi se pro "odpočinek" zabývám ruční prací - háčkováním. Ale mám také přízi a vlnu různé síly-menší množství a další doplňky pro šikovné ruce - "skladovat" nemám kde. V příp. zájmu mi napište a domluvíme se - kurzHoudk@seznam.cz . Zašlu, nebo pro Prahu a střed.Čechy si "udělám výlet" = přivezu.
Radovan Cakl
Právě odjela paní "pošťáčková", která mi přivezla cenu ze soutěže Foto dne. Je to film se Zitou Kabátovou z roku 1937, Žena na rozcestí. Ještě jednou děkuji..
Libuše Křapová
Gratuluji všem výhercům :-)
Olga Panochová
"Moje příležitost" Už pár let provozuji "psí hotýlek". Když odešel náš pejsek do psího nebe, rozhodla jsem se, že budu hlídat pejsky pro všechny, kdož potřebují někam odjet. A tak máme vždy max. 3 pejsky, jsou s námi v domě a jsou jako naši. A věřte nevěřte, stačí pár chvil a pejsek se rychle zkamarádí, a když zjistí, že gauč nebo křeslo nejsou zakázaným územím, jsou u nás spokojeni. Více na anšich stránkách a fotkách na http://www.hotel-pro-psy-liberec.websnadno.cz/ Krásný den všem přeje Olina Panochová
Květoslava HOUDKOVÁ
"Moje příležitost" Zdravím čtenáře i60 i jejich přátele a známé. Mám šikovnou dceru - vyrábí knížky, které se nedají nikde koupit - hlavním hrdinou mnoha příběhů je konkrétní dítě. Kouzlem se dostane do příběhu - prožije a zase se vrátí. Do knížky lze veskenovat fotku a vepsat vlastní věnování. Je to nejen krásný dárek, ale i trvalá vzpomínka na dětství. O bližší informace napište na: kurzHoudk@seznam.cz
Radovan Cakl
Čtu redakční článek a nevěřím svým očím. Já jsem vyhrál! Když tak o tom přemýšlím, tak je to, kromě mé manželky, moje první výhra v životě. Takže, moc děkuji redakci za ocenění!
Jana Šenbergerová
Někdo nedostatky, jiný hezké fotky. Jsi šikulka, Maruško. :-)
Marie Novotná
Zuzko,je to jen několik kliknutí navíc a začátek není seřazený.Jsem ráda,že se to líbí a cenu jsem opravdu nečekala.Amatersky uloženo v soukromém albu,vždyť o nic nejde.Určitě někdo najde nedostatky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%