Můj retropříběh z minulého století
21. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
14.7.2015 12:54
Díky přátelé, opravdu to byl klidný život.Nelze srovnávat.Možná bychom se mohli ve vzpomínkách k našim předkům víc vracet.
petr stejskal
14.7.2015 08:25
krásné vzpomínky. Žádná televize,žádný počítač, na nádraží parní mašinky.....hezká nostalgie
Zdenka Jírová
9.4.2015 23:57
To je milý příběh. O své babičce bych také mohla vyprávět hezký příběh. Je dobře , že jsou.
Olga Štolbová
23.11.2014 18:10
Hezký příběh. Nejen my, i naši dědečkové a babičky měly zajímavé životy. Škoda, že jsme se víc nevyptávali.
Jitka Chodorová
22.11.2014 16:21
Každý člověk má svůj příběh,pěkně jsi to Hanko sepsala,mám ráda staré fotky,a příběhy v nich skryté,ale padá na mě nostalgie,což si myslím,že je asi normální.Díky.
Zoja Sedláčková
21.11.2014 18:13
Příběh téměř každého člověka je na román. A je fajn, když se v rodině tyto příběhy přenášejí. Pro naše vnoučata musí být nepochopitelné, že se v dřívější době tajil i nemanželský původ. Hezké retro.
Hana Rypáčková
21.11.2014 17:47
Děkuji.To by se stařečkové podivili, kdyby se viděli na stránkách webu...Žili tak střízlivě , bez novot...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA