Podzim v duši
19. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Převrátilová
20.11.2015 09:22
Krásné verše paní Lidmilo, sice s notnou dávkou melancholie, ale ta k podzimu jaksi patří ...
Dagmar Bartušková
20.11.2015 08:42
Brouzdej se podzimem, Lýdie, brouzdej. Zima je nejhorší. Pak zase přijde jaro...
Alena Várošová
19.11.2015 19:30
Lidmilko,zase bude líp a myšlenky smutné a tklivé Vás opustí a úsměv rozzáří Vaši tvář.
Soňa Prachfeldová
19.11.2015 17:59
Lidmilko, zase přijde jaro, zase bude máj, nebuď smutná, máme Tě rádi :-)
Jana Šenbergerová
19.11.2015 15:26
Krásně zádumčivé...
Přesto, nebo možná právě proto, mě napadají rozvernosti.
Tak už to na světě chodí:
Za štěstím smutek cupitá.
Kdo z toho neochoří,
brzy zas štěstí přivítá.
Tímto nic nezlehčuji, jen trochu odlehčuji. Moc ráda si, Liduško, přečtu tvé další verše, protože tyto se mi opravdu moc líbí.
Hana Rypáčková
19.11.2015 13:53
Je to hezky vyjádřeno, ale nesmíme tomu propadat.Prostě máme víc ostražitosti než mládí.Mně pořád ale baví brouzdat se spadaným listím.A jak ve vírech lítá- to je taky krása. Láska ale neumírá, nová se rodí.
Libor Farský
19.11.2015 12:51
Lidmilko, Evička M. mě předběhla, přesně toto jsem měl na mysli, ale musel jsem odběhnout od počítače. Dovětek Marušky N. je také úžasný. Děkuji, děvčata.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA