Retropříběh: život
vojenský, život veselý
19. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
31.8.2021 10:08
I když jsem sama na vojně nebyla, mám také pár vzpomínek na ni, když tam musel po studiu a dva měsíce po svatbě můj manžel. Bylo to v srpnu 1968.
Olga Štolbová
21.11.2014 10:15
Františku pište, příběhy z vojny se dobře čtou. Zdají se nám o to zajímavější, protože, my holky, jsme u toho nebyly, a tak, vy kluci, to můžete různě okořenit.
Marie Novotná
20.11.2014 17:08
Vzpomínka na vojnu,ano to je hezké téma a krásně se to čte.
První moje vzpomínka se váže k roku 1968,to vojančil brácha a po čase moji synové.Jeden s vypálenými ,,znaménky" od cigaret za nevykonání jistého-nesmyslného- úkolu apod.Ale ,, to všechno odnééés čas....".Vojna není kojná,že pánové,jak se kdysi říkalo.
Hana Rypáčková
20.11.2014 16:00
Nebyla jsem na vojně, ale tolik historek jsem slyšela.Kluci, muži, důchodci-všichni rádi vzpomínají.
A kamarád z vojny?To je přeci kamarád z vojny!
Taky si to ráda přečtu...
Zuzana Pivcová
20.11.2014 07:19
Podle svých známých, kteří docela rádi vzpomínají na vojnu, soudím, že je to jako skoro se vším: To nedobré je postupně zapomenuto a zbudou různé veselé historky, z nichž některé si ničím nezadají se známým Tankovým praporem! Tak se budu těšit na Vaše vyprávění.
Růžena Antlová
20.11.2014 07:11
život vojenský je bezva téma tak jen pište !!! I o tom nevojenském . Život píše doslova romány tak se těším na další počtení .
Marie Magdalena Klosová
19.11.2014 23:01
Jen pište,pište,pane Františku,veselých historek není nikdy dost.
Miroslav Štorch
19.11.2014 21:53
Kdo nebyl na vojně, tak nemá tušení co všechno se tam dělo. Zejména děvčata ne. Sloužil jsem sice částečně jako sportovec v Dukle Písek, ale s tanky T-55 jsme jezdili na cvičení do vojenského prostoru Boletice pod Kletí u Šumavy. To Vám pane Kopáčku musí být tak 74-75 let ? :-) Své příběhy z vojny jsem už napsal jinde http://storch.blog.idnes.cz/r/5713/Zazitky-z-vojny.html
Libuše Křapová
19.11.2014 21:12
Pane Kopáčku, jó, to byly časy, když jsme byli mladí, že? Těch pár příběhů z vojny určitě napište, i my ženské si je rády přečteme. I když asi všechny nebyly veselé, jak vím z povídání mužských členů rodiny. Ale zase - i ty průšvihy z vojny všichni podávají tak, že nakonec vyzní komicky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA