Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
20.11.2014 11:50
Pane Štorchu, máte moc krásné snímky, makro skvělé, s těmi květinami, zase jsem o něco chytřejší, díky.
Miroslav Štorch
20.11.2014 11:22
Vážená paní Antlová, výbornou fotografii můžete udělat i s malým foťáčkem. Možná v jeho nastavení režimu najdete obrázek květiny. Po přepnutí na tento režim můžete fotografovat tzv.makro - velmi blízko před objektivem. Pak můžete mít stejné snímky kapek, květů nebo různého hmyzu jako jiná autoři tady na i60.cz - Řada lidí ani neví - jaké možnosti jejich kompaktní fotoaparát má. Pokud máte tištěný návod nebo CD, tak si ho důkladně pročtěte. V důchodovém věku se všichni učíme něčemu novému :-) To jsou ty univerzity 3.věku - jak napsal ruský spisovatel Maxim Gorkij - Moji univerzitěty. ( Co se naučil mimo školu )
Růžena Antlová
20.11.2014 07:28
kapky a ta duha nádherné snímky které můj foťáček nikdy tak krásně nezachytí
VANDA Blaškovič
20.11.2014 03:37
Mirku, "Váš" stromek v proměnách času je kouzelný....prosím, můžete ho nejenom pro mne blejsknout až bude svlečený a pocukrovaný? Někdo je na chlapečky, já jsem na stromečky...:)) Díky!
Zdenka Jírová
19.11.2014 23:56
Tyto snímky se mi líbí jak provedením, tak nápaditostí modelu. Také ráda fotím, ale jen amatérsky a ráda si vybírám neobvyklé motivy v přírodě. Ty kapičky vody jsou opravdu výjimečné.
Marie Magdalena Klosová
19.11.2014 22:48
Duha je magická,ve skutečnosti i na Vaší fotce.Taky nějakou mám ve svých albech,podobně jako strom dvou tváří.Prostě příroda to s námi umí a je pěkné,když my ji u toho umíme "nachytat".Ať se Vám to stále daří.
Miroslav Štorch
19.11.2014 21:21
Díky za příjemné komentáře, také mám radost z krásných záběrů ostatních autorů tady na i60-ce. Nebudu úmyslně jmenovat své oblíbence, protože jich je hodně a mohl bych někoho vynechat. Fotografie jsou jako výhled z okna objektivem někoho jiného do světa okolo nás. Pochopitelně nikdo z nás nestačí navštívit a vidět na vlastní oči všechna krásná místa u nás v republice. Natož na celém světě 8-)
Hana Šorejsová
19.11.2014 19:58
Krásné perličky vodičky...kapičky....., jste opravdu profík, Vaše fota patří k nejhezčím, co jsem zde poznala. Díky.
Alena Tollarová
19.11.2014 17:50
Srovnání téhož stromu na jaře a na podzim je moc hezké, ale nejvíc se mi líbí ty kapičky. Díky
Zuzana Pivcová
19.11.2014 15:36
Snímky máte opravdu krásné. Někdy pomůže šťastná náhoda (viz duha), ale za vším je především talent a schopnost vidět, vnímat a zobrazit.
Načíst starší příspěvky