Bylo to dobré čtvrtstoletí
17. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milada Salajková
2.12.2014 18:48
P.Křapová, p. Pokorný, přečtěte si, prosim, znovu a znovu komentář p. Štorcha ze 17.11. Můj názor na věc, osobně jsem se této etapy zúčastnila, je neměnný:/:=/:-/
Marie Magdalena Klosová
18.11.2014 22:48
Jsem vděčna za každý den tohoto čtvrtstoletí a děkuji za každý další,který přijde.Změna nemusela vůbec přijít,někteří se jí nedožili.Já jsem měla to štěstí už ve 40 letech.Prahla jsem po svobodném cestování bez víz a ponižujících povolení.Chtěla jsem učit francouzštinu a učit bez obav.Splnilo se,v co jsem ani nedoufala.Samozřejmě je stále co napravovat a vylepšovat.Nedivme se,svobodni jsme nebyli 50 let,nejspíš se to dalších 50 musíme se vším všudy učit.
Hana Šorejsová
17.11.2014 22:16
Po 20:00 hodině živý světelný řetěz - stovky lidí, zapálili svíčky, položili na chodník a chytili se za ruce. Lidé byli z Národní třídy až na most Legií. Projev oslavy svobody, který je znám po celém světě.
Libuše Křapová
17.11.2014 22:00
Děkuji vám za ně, paní Caklová. Zdraví je nade vše a když není a do toho se připlete krutý nedostatek peněz, je zle. "Dobrý anděl" je velice záslužná a cílená pomoc .
Libuše Křapová
17.11.2014 18:51
Paní Salajková, máme v širší rodině ty, kdož jsou v exekuci, máme v rodině ty, jimž pomáhá Dobrý anděl. Ani já sama jsem to nikdy neměla lehké. Nikdo ale nečeká, že jim něco spadne z nebe, všichni bojují, jak můžou. Každý může padnout na dno i bez vlastní viny. Ale mezi bezdomovci pod mostem je málo těch,kdo by se z toho dna snažil odrazit doopravdy.
Hana Šorejsová
17.11.2014 17:58
Honzo, Váš článek se mi líbí a máte pravdu. Mnoho lidí si neuvědomí, co vše se změnilo, bohužel víc pokory a úcty by neuškodilo. Všem hodně zdraví a především si vážit svobody.
Karel Pokorný
17.11.2014 17:29
Paní Salajková, bezdomovci byli i za komunistů, jen je vždy zavírali, když se do Prahy chystala delegace z Moskvy. Nikde na světě, ani ve vyspělých zemích, ani v bohatých zemích plné ropy není dokonalý recept na nepřizpůsobivé občany.
Milada Salajková
17.11.2014 16:49
Co tak si zajít do průchodu METRA mezi bezdomovce. Vaše hodnocení je jednostranné !
Alena Vávrová
17.11.2014 16:21
Také tu "dobrou" za to čtvrtstoletí beru, ale pan Raška má u mne za jedna, za to jak to pěkně napsal. Děkuji.
Helena Abrahamová
17.11.2014 16:03
Pane Štorchu, komunisti nám tady diktovali život půl století. Jak se píše v článku, nejde všechno hned. Chyb bylo dost, ale také mohla téct krev. Byla to skutečně sametová revoluce. Chcete-li známkovat, tedy mohlo to být klidně za pět, takže já tu trojku beru všemi deseti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA