Moje seznámení s Žofinkou
20. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
21.11.2014 18:16
Díky za komentáře. Já sama hady nikdy nechovala ale můj syn měl období "obdivu k plazům". Vzdal se jich až po narození syna, terárium muselo ustoupit dětské postýlce.
Jaroslava Handlová
21.11.2014 13:25
Když jsem si představila, jak se s dlahou na noze plížíte ke svému vězni, tak jste měla můj obdiv. Na konci, když vše dobře dopadlo jsem se už smála. Kdysi jsem hady taky nemusela. Ale od chvíle, kdy jsem si poprvé pohladila (pod dohledem chovatele) veliké krajty sevřené v přiléhavé, jemné a krásné hadí kůži, se mi začali tito tvorové líbit. Ale doma bych hada nechtěla! Hezky jste tu příhodu napsala!
Olga Štolbová
21.11.2014 09:41
Hady nemusím, ale slipýše vezmu i do ruky. Asi dvě minuty od nás ordinuje veterinář, který má v ordinaci obrovské akkvárium s krajtou Lucinkou. Byly jsme tam jen jednou, ale raději jezdíme autobusem k jinému. Ani mé kočce Míše tak nebylo příjemno.
Marie Magdalena Klosová
20.11.2014 20:14
Měla jsem v dětství štěstí na parádního průvodce přírodou.A tak na chaloupce v Heřmanovicích v Jeseníkách jsme se všechny děti zblízka seznámily s ještěrkami,slepýši,užovkami i zmijemi.také kobylky a sarančata nám nebyla neznámá,chytaly jsme je profesionálním hmatem,jakož i motýly a můry.Od té doby se této havěti nebojím,ale přiznávám,že je nemusím mít v těsné blízkosti.
Jana Šenbergerová
20.11.2014 17:21
Jste dobrá! Vůbec si nedovedu představit, jak bych reagovala. Asi bych ho nechala ve sklenici a udělala do ní otvory, protože bych nechtěla, aby se udusil. Stále bych sledovala, jestli se z láhve nesnaží dostat ven, pokud by víčko nebylo šroubovací. :-)
Hana Rypáčková
20.11.2014 15:32
Já zas přišla ze zahrady, kde jsem omylem hrábla do kompostu hlouběji a našla chumel slepýšů...Ani se mi v ruce nehnuli chudáci studený, když jsem je tam strkala zpátky.Sednu si s čajem k PC /dnes prvně/ a čtu . Hadi jsou hebcí.Ale nelitovala bych jej v malé sklenici!
Lidmila Nejedlá
20.11.2014 15:26
I vy jedna hrdinko, to já bych se ho nedotkla, pokud bych nevěděla, že není jedovatý. Znám slečnu, která chovala krajtu. Dospělou. Vždy prý spala s ní v posteli zkroucená do klubíčka. Jednou ji přistihla nataženou podél sebe. Zvěrolékař jí řekl, že si ji měřila, zda ji může sežrat. Tak nevím, zda žertoval nebo ne.
Eva Mužíková
20.11.2014 13:20
Také si čtu při obědě jako Eva a musím s ní naprosto souhlasit. Mne by nikdo nedonutil na jakéhokoliv hada sáhnout, natož kdybych nevěděla, není-li jedovatý. Ale článek velmi hezký, pobavila jste mne.
Eva Balúchová
20.11.2014 12:50
Já sedím u oběda a čtu a též si živě představuji vaši akci.Máte můj velký obdiv.
Já mám z hadů panickou hrůzu,ani bych tu sklenici od kamarádky nemohla vzít do ruky.
Plazit se k hadovi po břiše,přendávat ho do sklenice a mít ho omotaného kolem zápěstí,fakt bych umřela.
A mít ho v obýváku za sedačkou???Už bych ty dveře neotevřela.
Jste fakt dobrá!
Alena Tollarová
20.11.2014 08:23
Sedím u snídaně, čtu si, živě si představuji tu operaci a bavím se. Asi bych postupovala úplně stejně. Přemýšlela jste někdy o tom, že byste si ho nechala, kdyby se nenašla šťastná majitelka?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA