Ilustrační foto: Pexels
Mají se měnit parfémy s věkem?
5. 11. 2021Ženy se dělí do dvou skupin. Jednu tvoří ty, které jsou většinu života věrné jediné značce parfému. Druhou ty, které nadšeně očichávají každou novinku a jejich koupelny připomínají parfumérii.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
5.11.2021 12:47
Voním se každý den a jak komu voním,nevím.Občas mi někdo řekne,že hezky voním.Vůně měním ne často a vybírám stále stejné tipy i takové dostávám.
Alena Tollarová
5.11.2021 12:26
Parfémy, to je věda. Asi před dvaceti lety jsem prodělala chřipku. Po ní jsem zjistila, že mi vůně parfémů vyloženě vadí a všechny jsem vyhodila. Časem mi přišlo trochu líto vyhozených hezkých flakónků, ale to je tak všechno. Mám ráda přirozenou vůni čistoty a když se někde poblíž mě vyskytuje navoněná dáma, vyloženě trpím. Zvlášť když sama časem přestává svou vůni cítit, a tak přidá. Parfumerie by mě asi měly zařadit na "černou listinu" :)
Věra Ježková
5.11.2021 10:40
Já tedy patřím do skupiny čtvrté. Protože nemám dobrý čich, parfémy nepoužívám. Z obavy, abych to nepřehnala. Vystačím si s intim sprejem. Sladké vůně nemusím. Příliš navoněnou paní v tramvaji zaregistruji.
Helena Votíková
5.11.2021 10:06
Ani já nemám ráda sladké vůně. U mě spíš rozhoduje roční období, mám letní a podzimní vůně. Jedné značce věrná nezůstávám.
Daniela Řeřichová
5.11.2021 09:54
Stejně jako Jana Š. mám ráda sportovní, lehké vůně v kosmetice i hygieně.
Jana Šenbergerová
5.11.2021 09:36
Patřím do skupiny třetí, zde neuvedené. Parfumerie běžně nevyhledávám. Jsem konzervativní i v tom, že mám odjakživa ráda vůně lehké, svěží, které jsem si zařadila pod pojem "kyselé". Sladké, těžké zemité a orientální nesnáším a nevidím žádný důvod něco na tom měnit jen kvůli věku. Dost mi vadí, když se ve výtahu nebo dopravním prostředku nedá dýchat. Na to jsou expertky Polky a Rusky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA