Retropříběh: další nová
fotosoutěž magazínu i60
10. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Žichovská
20.11.2014 19:52
Retro příběh: Bylo nám čtrnáct.
Bylo nás 5 (dvě holky, tři kluci) a bylo nám 14 let. Navštěvovali jsme fotokroužek v „Pionýrském domě“ v Olomouci. Náš vedoucí byl student přírodovědecké fakulty. Chodili jsme na společné foto- vycházky a potom ve fotokomoře míchali vývojky, ustalovače a vyvolávali naše fotky. Koncem školního roku nám vedoucí nabídl prázdninový týden se stanem a fotoaparátem. Rodiče souhlasili – povolili tak se jelo.
Stany a spacáky jsme měli půjčené z pion. domu. Jeli jsme do Teplic nad Bečvou. Za městem u řeky Bečvy jsme našli místo, které se nám zalíbilo (v té době to nebyl problém), postavili stany a strávili zde nezapomenutelný prázdninový týden.
Myli jsme se v řece, vařili na ohni v kotlíku… Po snídani jsme odcházeli na vycházky do okolí, jen jeden človíček zůstal v „táboře“, jeho úkol byl uvařit pro všechny oběd. U večerního ohníčku jsme společně psali deník – vše co jsme ten den zažili. Ještě ho mám schovaný – po návratu nám jej vedoucí obětavě přepsal na stroji.
Další na našich fotografiích.
Jana Šenbergerová
16.11.2014 16:35
Jsem si jista, že se nějaké objeví. Problém bude asi ve větší náročnosti jejich realizace. Což nemusí být pro mnohé i60níky zas tak velký problém. Už se těším na první. :-)
Marie Magdalena Klosová
12.11.2014 23:10
Jsem ráda,že se můj příspěvek líbil a získal si tolik příznivkyň.Muži na TO asi "moc nejsou",ačkoliv v redakci nějací jsou a těm se to snad líbilo,když mě vybrali?Všem děkuji a raduji se.Z vaší přízně,z výhry,z gratulací.mm
Hana Rypáčková
10.11.2014 06:58
Moc přeji Magdaleně výhru.Pěkně jsme se při výherní článku pobavili! Nebo spíš pobavily?Muži asi nezkoušeli své osobní číslo.Těším se na staré fotky...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA