FOTO DNE - přehled vydaných fotografií
7. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
16.9.2015 00:33
Souhlasím s paní Bartošovou. Přehled už nic nového nesděluje, je okoukaný a přitom v řadě čeká zástup nových fotografií, které nikdo nevidí a je to škoda.
Marie Bartošová
3.8.2015 10:12
Přehled fotografii nebyl už hodně dlouho doplněn, neměl by se zrušit?
Marie Novotná
3.5.2015 15:00
Na rajčeti je album:Foto z i60 pod jménem(moje soukromé a svolení redakce)-novikma a heslem:i60.Jsou to fota z : Foto dne.Už je jich tam 340.Z počátku nejsou seřazeny ani pojmenovány.Je to jen pro moji potěchu.
Oldřich Schieferstein
3.5.2015 14:23
Má-li mít fotografování nějaký smysl, a mohli to posoudit i ostatní, bylo by dobré kdyby šla fotfk zvětšit na celou obrazovku.
Marie Novotná
16.2.2015 20:08
Paní Hubáčková,archivuji tyto fotky se souhlasem redakce již delší dobu na rajčeti. Pokud máte zájem : http://novikma.rajce.idnes.cz/Fota_z_i60/
uživatelské jméno je:novikma heslo: i60.
Dagmar Hubáčková
16.2.2015 20:00
V přehledu od 7.11. jsou nádherné obrázky! Jeden hezčí než druhý! Škoda jen, že nejdou zvětšit na celou obrazovku.
Marie Bartošová
17.11.2014 03:36
Paní Šenbergerová, opravdu jsem nic takového nečetla, často "nestíhám". Na chat proto nechodím.
Jsem ráda, že se Vám moje fotka líbila. Je z Náchoda, kam často jezdím hlídat vnoučka, a protože bez fotoaparátu téměř nevycházím, lovím "obrazy" i tam. List napíchl možná vítr, možná děti - naproti je škola... Hezký den.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA