Magazín i60.cz vyhlašuje vítěze
a spouští lavinu zajímavých cen
3. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
10.11.2014 13:09
Dneska u nás zazvonila pošta a přivezla mi cenu - krásnou knihu. Hned si ji beru k odpolední kávičce. Děkuji magazínu i60 a radost z výhry přeju každému )
Jana Šenbergerová
4.11.2014 15:08
Blahopřeji všem vítězům, ale i "poraženým", protože neváhali a snažili se. I když nedosáhli na vrchol, cestou k němu potěšili spousty těch, kteří se mohli kochat výsledky jejich úsilí. :-) Jsem pro další pokračování. Nesměle začínáme fotit. :-))
Milada Salajková
4.11.2014 10:56
Se mi líbilo něco úplně jiného. Pálava, Macháč, Vaše zozkvetlé dvory a zahrady. Ale i tak vybranému výherci blahopřeji.
Zoja Sedláčková
3.11.2014 16:16
Děkuji za ocenění a dalším výhercům gratuluji. Obcologie byla určitě jedinečný nápad, fotky vítězné vernisáže jsou bezkonkurenčně nejdokonalejší i krásné. Ale i každá další potěšila. A jak už tady padlo, nic nám nebrání dělat si pro radost vernisáže další.
Alena Tollarová
3.11.2014 14:35
Blahopřeji všem výhercům, jejichž jména vidíme na této stránce. Co se týče vernisáží, tak jsem měla favoritů více a docela mě mrzí, že nebylo stanoveno pořadí 2.,3., i když bez ceny, tak aspoň pro radost. Každý vytvořil svoji galerii po svém, tak jak nejlépe umí a každý nemá špičkový foťák ani program na vylepšení fotek. Vítězové jsme však všichni, neb podle mě je hlavní něco dělat a nesedět doma za zavřenými dveřmi a naříkat. Já osobně doteď těžko chápu, že jsem se svým "ulítlým" příspěvkem dosáhla takového úspěchu a samozřejmě mám velkou radost. Mým příznivcům je určeno mé poděkování, jak jinak než v tabulové podobě, v příspěvku Obcologie podruhé.
Jaroslava Handlová
3.11.2014 13:17
Posílám gratulace na všechny strany. Vyhrála redakce, vyhráli vybraní vítězové. Ale i my všichni další zúčastnění
a návštěvníci vernisáží se určitě můžeme těšit z krásných minut, které jsme tu mohli pobývat. Díky!
Olga Štolbová
3.11.2014 12:14
I já gratuluji všem vítězům i všem, kteří se zúčastnili. Myslím, že fotky ze všech vernisáží byly úžasné a poznali jsme mnoho míst, které nikdy neuvidíme. Alespoň mě tato soutěž opravdu obohatila. Dodatečně děkuji redakci za výborný nápad.
Marie Magdalena Klosová
3.11.2014 12:06
Volám Bravo paní Miluši!Fotografie mě uchvátily,zvláště ty odrazy ve vodě.Nádherné,poetické a úžasně fotogenické
"babí léto".Děkuji za zážitek.mm
Libuše Křapová
3.11.2014 12:01
Přidávám se ke gratulantům, všem vítězům přeji k výhře. Fota M. Převrátilové se mi taky líbila, oceňovala jsem i vernisáže ostatních vyjmenovaných. Budu se těšit na další vernisáže.
A děkuji redakci za "cenu útěchy", kosmetika se hodí :-)
Miroslava Matoušková
3.11.2014 11:53
Gratuluji vítězce, tak bych se chtěla také naučit fotit. Moc krásné detaily a celková atmosféra vystihující podzim, povedlo se.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA