Módní přehlídka v Letňanech:
modelky sledovala kamera ČT
2. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
3.11.2014 18:05
Dobrý večer všem, mám dotaz na modelky z Letňan. Outfity vám byly vybrány, nebo jste se mohly " přehrabovat" ve vystaveném zboží a sestavovat si své modely? Nám v Liberci ve dvou buticích nechaly prodavačky volnou ruku, ale v italském TRUCINI jsme musely předvádět to, co chtěly majitelky / alespoň já jsem tak dopadla/...
Eva Balúchová
2.11.2014 19:24
To jsem ráda paní Miroslavo,že jste se ozvala.Já jsem bohužel měla do Prahy daleko,ale z fotek vidím,že jste to zvládly výborně.
Setkání by bylo fajn,třeba k nějakému dojde.
Miroslava Matoušková
2.11.2014 14:57
Tak už vím jak chutná být „zralou modelkou“.
Včera nejspíš nikdo z nás pěti vybraných „zralých žen“ hned tak neusnul. Rozpumpovaná adrenalinem jsem si do nekonečna projížděla všechny vstupy na podiu a zvažovala, kde jsem co mohla vylepšit. Naštěstí je to už dnes jen vzpomínka na výjimečný zážitek a zajímavá setkání.
Chtěla bych moc poděkovat redakci a vedení časopisu, že mi umožnili prožít v příjemné společnosti celý den, který jsme si báječně užily. Věřím, že se nám ještě povede najít čas na setkání u kávy a trochu víc se seznámit, při akci na to bohužel nebyl prostor. Možná by bylo fajn sejít se i s ostatními účastnicemi předešlých akcí.
Moc zdravím všechny čtenářky a čtenáře i60
Jiří Libánský
2.11.2014 14:50
Škoda, že jsem byl zrovna mimo Prahu. jistě bych se byl býval přišel podívat. (y)
Soňa Prachfeldová
2.11.2014 12:46
Zdravím všechny modelky i nemodelky, tyhle akce jsou skvělé k bližšímu poznání a to je asi nejdůležitější !
VANDA Blaškovič
2.11.2014 06:19
Dobrý den, na můj profil do Moje obrázky jsem umístila 3 fota z Letňan. Musím přiznat, že my příchozí z i60 jsme více povídaly a popíjely...ale stihly jsme sledovat vše...:)) Bezva setkání.
Jana Šenbergerová
1.11.2014 21:58
Tak jsem si prohlédla fotky a jsou hezké. Teď jsem ještě zvědavá na dojmy zúčastněných. :-)
Eva Mužíková
1.11.2014 21:51
Také se moc těším na fotky a zážitky, Alence T. díky za odkaz. Dámy vypadají opravdu skvěle....
Alena Vávrová
1.11.2014 21:26
Dík za fotky a za nadšené ohlasy na setkání v Letňanech, mám z toho radost s vámi.
Alena Tollarová
1.11.2014 20:39
Kdo má zájem o pár fotek z akce, může se podívat na můj profil na fotogalerii OC Letňany 1.11.2014.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA