Co na hlavu? Čepici nebo klobouk?

Co na hlavu? Čepici nebo klobouk?

6. 11. 2014
móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karolína Cetkovská
Dámy nedá mi to, abych nereagovala. Taky už jsem překročila dávno padesatku ale i tak je v zimě tolik moznosti co si vzít na hlavu a při tom i dobre vypadat. Když mi jde vysostne o vlasy beru hunate klapky, ale jinak střídám různé zdobené barety a vlnene klobouky - neco jako je tohle http://www.klobouky-barety.cz/Damske-klobouky-c1_0_1.htm Osobne mam zimní období rada i proto, ze tyhle parády vytahnu na světlo světa.
Soňa Prachfeldová
Jste parádnice děvčata, já to neřešila, když jdu se psy a fouká, narazím kulicha, nebo čelenku, hlavně že je teplo, do města to už koukám a nevím co na hlavu, nejčastěji kšiltovku
Zuzana Pivcová
Jíťo, kulich je výborný, bez legrace slušivý. Také mám 2 čepice s bambulí, doma se nafotím a ještě obratem přidám do galerie. Myslím, že Tě čepice zařadila někam mezi mlaďochy.
Zuzana Pivcová
No vida, další úlovky, myslím, Aleno, že největší trháky nejsou ty skutečně nošené pokrývky hlavy, ale ty praštěné pro pobavení, ty čepice od uniforem, a paručka v oblíbené barvě taky nemá chybu. Tak co další seniorky, kdo se ještě přidá aspoň s nějakým snímkem?
Alena Tollarová
Tak jsem zapátrala a je to bída.Opravdu jsem věčně mrzla.Ale pár úlovků se přece našlo, jenže třeba na kulichu není vidět krásná bambule.Pro doplnění jsem vytáhla ještě něco ze skříně a přidala. Galerie = Pokrývky hlavové
Eva Mužíková
Tak děvčata hledejte a ukládejte do galerií, ať máme pro nastávající zimní období inspiraci. Hani, mně se na Tobě líbí ten široký šátek místo čelenky... Já mám nyní díky té rýmě hlavu zabalenou jako moje bábinka do šátku a na čele plínu ... ach jo, kdy to skončí
Eva Balúchová
Mě se líbí ta černá čapka na posledním obrázku.Tu bych si možná zkusila.
Jana Šenbergerová
Děvčata, já hledím, div si oči nevykoukám! Tolik pokrývek hlavy jsem neměla za celý život, a to bez nich od podzimu do jara nevyjdu z domu. Když si na nějakou zvyknu, nosím ji tak dlouho, dokud ji "nespotřebuji". :-)
Zuzana Pivcová
Dobré, Hanko, myslím, že z Tebe by vizážistka taky nadšená nebyla! :-)) Jen tak dál.
Hana Rypáčková
Já to hledala a našla , dala do své galerie Bekovky a hučky, ale dalo mi to práci...Chodím kapucích, kupuji zimní jen s ní...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%