Byl jsem štípačem dříví...
31. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
30.10.2014 21:39
Vaše vypravování mne vrátilo do dětství.I já jsem moc ráda pracovala se dřevem.ta vůně smůly...mmm...A člověk se hezky zahřál a pak se hezky spalo a v zimě dřevo zahřálo v kamnech.
Jana Šenbergerová
30.10.2014 21:38
Léta běží, síly ubývají, ale vzpomínky nám zůstanou. Tedy aspoň některé. :-) Pěkně jste si zavzpomínal a mně připomněl, jak můj nastávající vyděsil mou babičku, když štípal dříví levou rukou. Nemohla to rozchodit, asi nikdy předtím neviděla leváka. :-)
Eva Balúchová
30.10.2014 19:38
Já jsem sekala dříví sekyrou už ve 12 letech.Odnesl to prsteníček na levé ruce.
Marie Magdalena Klosová
30.10.2014 19:19
Pane Bohumíre,dodal jste mi dávku dobré nálady a vzpomínek na mého muže.Jako bych ho viděla.Práci se dřevem na chalupě miloval,taky jsme ho měli pořádnou spotřebu.Zapřažený do jakéhosi popruhu tahal pokácené stromy z prudkého kopce jako kůň a oči mu zářily štěstím.Naposled v jednašedesáti.Podezřívám ho,že by si "tuto zábavu"nenechal vzít ani teď,po 6 letech.Kdyby ho neskolilo zranění na lyžích.Díky za pěkné a zábavné vyprávění.
Hana Rypáčková
30.10.2014 19:06
Pěkně jsem se pobavila, hlavně že jsi to přežil bez úhony.Můj syn měl sekyru v holeni/ ne hluboko/ a vnuk jen povrchové záseky.Ale stačilo...Důležité je se trefit..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA