Obcologie podruhé - dokončení
29. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
10.11.2017 16:05
Paráda, máš obce, kde jsme ani nebyli, znám jen Krásnou /u Aše) a jezdíme přes Hvězdu do Liberce.
Eva Mužíková
4.11.2014 21:09
Alenko, taky mne Vaše OBCOLOGIE pobavila a jak píše Hanička, určitě by každý z nás našel nějaký název, který by Vaší galerii vtipně doplnil. Na př . v našem kraji Kozly, Husa, Vlčetín...
Alena Tollarová
3.11.2014 13:28
Evo, napsala jsi to hezky jak Ty To umíš a já vidím, že to cítíme stejně a je mi fajn ... A myslím, že i Ty by ses mohla na i60 realizovat ...
Eva Nejedlá
3.11.2014 12:05
Alenko, všechny ty názvy mě baví, kdopak je vymyslel, z čí byly hlavy? Některé neznám, vždyť jsem tam nebyla, tak aspoň z fotek jsem si je užila, přeju ti nadále nápady s inspirací a spoustu krásných míst, kam se člověk vrací. Ať život běží jak obrázky na plátně, je stejně barevný a chutná úchvatně.
Zoja Sedláčková
31.10.2014 18:17
Také bych mohla z našeho okolí doplnit - tak třeba do zvířecích Volenice, do jídla Kváskovice a taky tady máme Strašín i Strašice
Eva Balúchová
29.10.2014 20:06
Ano Alenko,všechny jsi nás pobavila a věřím,že se ti z Obcologie stane koníček.Myslím,že většina čtenářů i60 si při cestách naší zemí,na tebe vzpomene jakmile uvidí zajímavý název.Já teda určitě.
Zuzana Pivcová
29.10.2014 18:29
To je fakt dobré, takhle si vtipně pohrát se slovy do textu, máte talent pátrací i tvůrčí, o humoru ani nemluvě.
Hana Rypáčková
29.10.2014 16:57
Myslím, kdyby se tu otevřelo okénko Obcologie a možnost vkládat obrázky, byla by to mela...A jak bychom se pobavili!
Věří, že to bude výhra a už předem blahopřeji....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA