FOTO: TV Barrandov
Herec Jan Tříska: Opět jsem nerudný stařec
12. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
12.11.2014 16:36
A což Na samotě u lese? Dobrý film - ty hlášky u nás v rodině se se nosí...
Vladka Steinová
12.11.2014 15:06
S dovolením, ještě se krátce vrátím k film. rolím p.Třísky.Mnozí si ho jistě vybaví z filmů po tzv. revoluci-Obecná škola, Rok ďábla, Horem pádem atd. Já chci ale připomenout filmy z konce 50.let, jako Váhavý střelec-1956, První parta-1959,Kruh -1959, Srpnová neděle- 1960, Kde alibi nestačí-1961.Vynikající byl p.Tříska v seriálu F.L.Věk,-1971. Ve filmové verzi Raduz a Mahulena,-1970 myslím vytvořil svou životní roli. Hrál i ve stále diskutovaném a přesto stále se reprizujícím seriálu TV Barrandov- Třicet případů majora Zemana - 1974.
Vladka Steinová
12.11.2014 14:55
Dobrý den, pana Jana Třísku mohu, jako herce, je vynikající a byl vždy, i když tu žil, ve svých filmových prvotinách. Ale seriál "Stopy života" se mi ani trochu nelíbí, obzvláště ne první díl.Vůbec ho nepožauji za dobrý seriál.
Jana Slavíková
12.11.2014 07:39
Jak praví strejda gůgl :-)) - Kája Třísková, tedy Kaja Triska, hrála ve filmu Víta Olmera Nahota na prodej.
Před mnoha a mnoha lety jsem sbírala fotografie herců a zpěváků a k mým významným "úlovkům" patří (sbírku mám ještě schovanou) fotka Jana Třísky s věnováním a podpisem. Poslala jsem mu tenkrát do Divadla za branou dopis s prosbou a obálku se známkou a on mi poslal podepsanou fotku. Jak já byla tenkrát pyšná!
Zuzana Pivcová
11.11.2014 20:56
Jana Třísku jsem měla jako herce hodně ráda, ale poněkud mě mrzelo, že když sem po listopadu přijel, prohlásil, že jeho dcery neumějí česky. Pak se ukázalo, že přece jen částečně ano, jedna hrála kvůli svému akcentu mladou Američanku u nás v jednom filmu v 90.letech, název už si nepamatuji. Tříska se mi líbil jako herec i nadále, zvláště v Obecné škole a pak při Shakespearovských slavnostech. Obdivuji jeho vitalitu, do nerudného dědka má rozhodně daleko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA