FOTO: autor
Tip na výlet: Moravské Kopanice s magickou atmosférou
12. 6. 2020Moravské Kopanice se nachází na Moravsko-slovenském pomezí v Lopenické hornatině Bílých Karpat. Jejich součástí je pět obcí: Starý Hrozenkov, Žítková, Lopeník, Vyškovec, Vápenice.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Žichovská
12.6.2020 08:41
Na Javořině vyrostla moje maminka. Byla jsem tam jen jednou, když mi bylo asi 12, ukázala nám stavení kde vyrostla. Maminku vychovali cizí lidé, od 4 roků byla sirotek.
Hana Šorejsová
3.11.2014 17:04
Fota, jakoby se zastavil čas. Je vidět , že svérázná kultura se zachovala a je to krásný kout naší vlasti.
Jiřina Pilátová
3.11.2014 13:01
Pocházím přímo ze Žítkové, navštěvovala jsem v 5.třídě právě tu školu pod kopcem na první fotografii.Mé VZPOMÍNKY na dětství na Kopanicích najdete na pilarina.mistecko.cz. Život krásný ale těžký!!!!!
Zoja Sedláčková
29.10.2014 15:05
Krásné fotky, krásný kraj ale i drsný. Byla jsem zde jen jednou, v Hrozenkově. Ještě bych se ráda do tohoto kraje podívala.
Libuše Křapová
26.10.2014 21:33
Bydlím kousek odtud, taky vím, jak je tam krásně. A jaké hřiby tam rostou :)
VANDA Blaškovič
26.10.2014 07:26
Mír v duši ....a dnes to roztočíme, drahoušku ! Tak na mne působí Vaše fota. Krásné ! Děkuji !
Zuzana Pivcová
25.10.2014 21:51
Je to jako plynutí času, minulost se vlévá do přítomnosti, ta z ní čerpá a už se v ní zase chystá zárodek časů budoucích. To mě napadá při pohledu na Vaše krásné fotky, oproštěné od veškeré pomíjivé hektiky dnešního světa. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA