
Tip na večeři: carpaccio
26. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
26.10.2014 13:53
Děvčata, a jdeme na to ! To jemňonké rybí masíčko ale fakt musí být naložené v citronové šťávě...pak je to mňamka..no však ochutnáte..P.S. síťku a lodičku za mírný poplatek..:) carpaciio grátis...:)))
Jana Šenbergerová
26.10.2014 10:40
Moc hezký receptík! Syrové maso mi vždycky chutnalo, ujídala jsem ho při vaření. :-)
Olga Štolbová
26.10.2014 10:07
Tak karpačo jsem do dneška neznala, ale musí to být žúžo. Kde vezmu síťku a loď zatím nevím. Je to možné i bez rybek?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA