Cesta s Brokátem do Itálie
24. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
24.10.2014 21:46
Vtipně napsané, pobavila jsem se, ale takové strastiplné cestování jsem si zažila i já. Těhotná jsem jela za rodiči vlakem do hor, kde jsem nikdy nebyla a omylem vystoupila dříve na zastávce, kde nebylo ani živáčka. Stopem jsem dojela o tři hodiny později. Hrůza, jen když si na to vzpomenu.
Soňa Prachfeldová
24.10.2014 18:21
Paní Lidmilo, to byla anabáze, vtipně napsané, tehdy to zase asi taková sranda nebyla.
Zuzana Pivcová
23.10.2014 21:56
Někdy člověk prožije během cest neuvěřitelné historky, ne vždy jsou v tom okamžiku k smíchu, když ale vše dobře dopadne, pak se obvykle po čase stávají předmětem pobavení ostatních, tak jako teď ta Vaše.
Hana Rypáčková
23.10.2014 21:54
Cestovat samotná je hrozné z toho hlediska, koho vyfasujeme na vedlejším sedadle.Taky jsem trnula, kdy se na mě soused navalí...
Marie Magdalena Klosová
23.10.2014 20:57
Lidmilko,taky máš v záloze dost půvabných příběhů.Tedy až po té,kdy si je doopravdy užijeme.Pěkné a vtipné,jako vždy.
Jana Šenbergerová
23.10.2014 19:43
Čte se to dobře, ale zažívat bych to nechtěla. Zpětně jsou podobné patálie úsměvné i pro ty, kteří je prožijí na vlastní kůži, že? :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA