Vernisáž fotografií:
Jak se stát lovcem
21. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
21.10.2014 21:08
Paní Handlová,náhodou máte krásné fotky,tak pěkně v klidu a pohodě jsem si neprohlídla zvířata ani v ZOO. Pěkně vtipně napsaný článek i průvodní text u fotek.Chválím.
Eva Mužíková
21.10.2014 20:24
Paní Jaroslavo, Vaše vernisáž mne správně t..zv: nakopla. Bydlím již dva roky v Liberci a ještě jsem se nepodívala do místní ZOO...Vezmu si nový foťák a vyrazím lovit... Velmi milá vernisáž..
Růžena Antlová
21.10.2014 18:59
Fotí vám to skvěle žádné nedostatky nevidím ,já ve Zlíně v ZOO fotila Lva a tak se mi třepala strachem ruka že foto je rozmázlé váš Lev je krásný a nejen Lev moc pěkná vernisáž do Olomouce to mám kousek a v tamní ZOO jsem naposledy byla před 30 roky .Je to ostuda prý je to tam rozšířené a krásné .
Hana Rypáčková
21.10.2014 16:53
Správné lovy .Ani to nebolí. Jihlavskou Zoo mám moc ráda, jsou tam zajímavá zvířata a vše při ruce..A surikaty- miláčkové...Ta jejich společenství.Mohlo by se lidstvo učit.V dětství jsem tvrdila, že budu mít práci krmení zvířat v Zoo a léčit je..
Dana Kolářová
21.10.2014 16:06
Jaruško, neodolatelné „Lovy beze zbraní“ a s fotoaparátem si rozumíte. Děkuji za pěkný výlet do ZOO.
Zdeňka Vítková
21.10.2014 14:52
Miluji majestátnost šelem, jejich zbarvení i výšku žiraf např. .Nádherná zvířata a velmi povedené záběry
Marie Novotná
21.10.2014 14:24
Jarko,fotky jsou krásné .Pokud mě zdraví nezradí,přijdu-přijedu ráda.
Zuzana Pivcová
21.10.2014 13:29
Jarko, moc jsi mě potěšila. O to víc, že jsem původně chtěla zveřejnit pražskou ZOO, ale pak jsem dala přednost sestřiným výrobkům. Takže buď jsem já cítila Tvůj úmysl, nebo naopak Ty můj. Inu, funguje to. A obrázky máš krásné.
Jana Šenbergerová
21.10.2014 13:17
Jaruško, opravdu to vypadá, jako by ti zvířata pózovala záměrně. Dobrý nápad! Mám ZOO ráda, možná proto jsme na první schůzku s Pavlem vyrazili do té olomoucké a každý rok tam slavíme výročí. Možná by nebylo marné sejít se všichni třeba tam. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA