Vernisáž fotografií: 
Jak se stát lovcem

Vernisáž fotografií:
Jak se stát lovcem

21. 10. 2014
vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Paní Handlová,náhodou máte krásné fotky,tak pěkně v klidu a pohodě jsem si neprohlídla zvířata ani v ZOO. Pěkně vtipně napsaný článek i průvodní text u fotek.Chválím.
Eva Mužíková
Paní Jaroslavo, Vaše vernisáž mne správně t..zv: nakopla. Bydlím již dva roky v Liberci a ještě jsem se nepodívala do místní ZOO...Vezmu si nový foťák a vyrazím lovit... Velmi milá vernisáž..
Růžena Antlová
Fotí vám to skvěle žádné nedostatky nevidím ,já ve Zlíně v ZOO fotila Lva a tak se mi třepala strachem ruka že foto je rozmázlé váš Lev je krásný a nejen Lev moc pěkná vernisáž do Olomouce to mám kousek a v tamní ZOO jsem naposledy byla před 30 roky .Je to ostuda prý je to tam rozšířené a krásné .
Hana Rypáčková
Správné lovy .Ani to nebolí. Jihlavskou Zoo mám moc ráda, jsou tam zajímavá zvířata a vše při ruce..A surikaty- miláčkové...Ta jejich společenství.Mohlo by se lidstvo učit.V dětství jsem tvrdila, že budu mít práci krmení zvířat v Zoo a léčit je..
Dana Kolářová
Jaruško, neodolatelné „Lovy beze zbraní“ a s fotoaparátem si rozumíte. Děkuji za pěkný výlet do ZOO.
Zdeňka Vítková
Miluji majestátnost šelem, jejich zbarvení i výšku žiraf např. .Nádherná zvířata a velmi povedené záběry
Marie Novotná
Jarko,fotky jsou krásné .Pokud mě zdraví nezradí,přijdu-přijedu ráda.
Svatava Páleníková
Máte pěkné fotky, líbí se mi tato vernisáž.
Zuzana Pivcová
Jarko, moc jsi mě potěšila. O to víc, že jsem původně chtěla zveřejnit pražskou ZOO, ale pak jsem dala přednost sestřiným výrobkům. Takže buď jsem já cítila Tvůj úmysl, nebo naopak Ty můj. Inu, funguje to. A obrázky máš krásné.
Jana Šenbergerová
Jaruško, opravdu to vypadá, jako by ti zvířata pózovala záměrně. Dobrý nápad! Mám ZOO ráda, možná proto jsme na první schůzku s Pavlem vyrazili do té olomoucké a každý rok tam slavíme výročí. Možná by nebylo marné sejít se všichni třeba tam. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%