Léčba ztrátou iluzí
nadějného spisovatele

Léčba ztrátou iluzí
nadějného spisovatele

17. 10. 2014
Moje próza
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František MENDLÍK
Milá paní Vladko. Nezatoulal jsem se. Odevzdal jsem dvě další povídky. Akorát se nehodlám míchat do informací o počasí a Zpráv o činnosti v chatech ,,vítězné strany!"
Vladka Steinová
Františku, pěkné, ale kde jste se nám zatoulal?I s Vaším humorem? Vše vidět, vše slyšet a vše zapomenout, tak napište....
František MENDLÍK
Nevymyslel jsem nové slovo. Patří - neutrál!
František MENDLÍK
Vpravdě jsem neočekával tak příjemný ohlas. Jakmile jsem se přestal plést do politiky a provokovat svými názory čtenáře chatu, možná ze mne bude příjemný společník. Jsa poučen, že milován bývá pouze nutrál, budu se držet svého kopyta a sem tam něco dalšího napíšu. A to se mi to bude dobře spát.
Soňa Prachfeldová
Františku, jen přehlédnu nápis a vím , že autorem jste Vy. Pěkné a pravdivé, co lidí se vychloubá , že zná celebrity, pravda je pokud přijedou na objednávku, jde vždy o honorář, je to prostě obchod, ale ne přátelství, snad jen když se všichni namažou !
František MENDLÍK
Vážená paní Olgo. Stojím v prodejně devět hodin. Kdybych nehrál různé závodivé hry se svým mozkem, určitě bych zblbnul. Nemusím nic vymýšlet. Celý život jsem se díval kolem sebe a mám sloní paměť. A tak se tam vynoří odněkud téma. Pak stačí vymyslet pointu a sestavit povídku tak, aby měla smysl. S tou půlhodinou jsem to přehnal. Pravda je, že svůj výtvor pulíruji několikrát a dokonce i po zveřejnění v mém portále. Ale moc práci mi vyroba nového příběhu nedá. Děkuji za ohlas!
Olga Štolbová
Františku, vy se máte, vynoří se v hlavě téma a stačí půlhodina. Tak já to mám úplně jinak, téma se občas najde, ale dny a týdny zraje a zraje a pak zapomenu o čem to vlastně mělo být. Dobře se čtete.
Jana Šenbergerová
:-)
František MENDLÍK
Milá paní Jano. Je to nepochopitelné. Začátkem února jsem dosáhl jistého jubilejného počtu povídek, uveřejněných v této rubrice. Myslel jsem, že ten pomyslný ,,Werichův" pytel nápadů je prázdný a že už mne nic nového nemůže napadnout. No a od té doby jich přibylo celkem padesát osm! Najednou se v hlavě vynoří téma a stačí půlhodina. Možná ještě dlouho nevyschnu.
Jana Šenbergerová
Už jsem se bála, že jste "vyhynul", a vy jste zatím pracoval na dalším dílku. Nezoufejte! Iluze se ztrácejí, ale naděje umírá poslední.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%