Léčba ztrátou iluzí
nadějného spisovatele
17. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
23.10.2014 17:25
Milá paní Vladko. Nezatoulal jsem se. Odevzdal jsem dvě další povídky. Akorát se nehodlám míchat do informací o počasí a Zpráv o činnosti v chatech ,,vítězné strany!"
Vladka Steinová
23.10.2014 17:09
Františku, pěkné, ale kde jste se nám zatoulal?I s Vaším humorem? Vše vidět, vše slyšet a vše zapomenout, tak napište....
František MENDLÍK
19.10.2014 21:35
Vpravdě jsem neočekával tak příjemný ohlas. Jakmile jsem se přestal plést do politiky a provokovat svými názory čtenáře chatu, možná ze mne bude příjemný společník. Jsa poučen, že milován bývá pouze nutrál, budu se držet svého kopyta a sem tam něco dalšího napíšu. A to se mi to bude dobře spát.
Soňa Prachfeldová
19.10.2014 18:51
Františku, jen přehlédnu nápis a vím , že autorem jste Vy. Pěkné a pravdivé, co lidí se vychloubá , že zná celebrity, pravda je pokud přijedou na objednávku, jde vždy o honorář, je to prostě obchod, ale ne přátelství, snad jen když se všichni namažou !
František MENDLÍK
19.10.2014 11:57
Vážená paní Olgo. Stojím v prodejně devět hodin. Kdybych nehrál různé závodivé hry se svým mozkem, určitě bych zblbnul. Nemusím nic vymýšlet. Celý život jsem se díval kolem sebe a mám sloní paměť. A tak se tam vynoří odněkud téma. Pak stačí vymyslet pointu a sestavit povídku tak, aby měla smysl. S tou půlhodinou jsem to přehnal. Pravda je, že svůj výtvor pulíruji několikrát a dokonce i po zveřejnění v mém portále. Ale moc práci mi vyroba nového příběhu nedá. Děkuji za ohlas!
Olga Štolbová
19.10.2014 10:38
Františku, vy se máte, vynoří se v hlavě téma a stačí půlhodina. Tak já to mám úplně jinak, téma se občas najde, ale dny a týdny zraje a zraje a pak zapomenu o čem to vlastně mělo být. Dobře se čtete.
František MENDLÍK
17.10.2014 19:46
Milá paní Jano. Je to nepochopitelné. Začátkem února jsem dosáhl jistého jubilejného počtu povídek, uveřejněných v této rubrice. Myslel jsem, že ten pomyslný ,,Werichův" pytel nápadů je prázdný a že už mne nic nového nemůže napadnout. No a od té doby jich přibylo celkem padesát osm! Najednou se v hlavě vynoří téma a stačí půlhodina. Možná ještě dlouho nevyschnu.
Jana Šenbergerová
17.10.2014 19:36
Už jsem se bála, že jste "vyhynul", a vy jste zatím pracoval na dalším dílku. Nezoufejte! Iluze se ztrácejí, ale naděje umírá poslední.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA