Moje trefa do černého aneb
Tuzexový kocour a archivářka
19. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
20.10.2014 23:09
Zuzko a stále pro všechny tři nakupuješ dobroty a léky a vlastně i jejich zásluhou jsi poznala mnohé země i mnohé lidi. Ať žijí kočky i jiná havěť, která nás drží při životě. ♥
Zuzana Pivcová
20.10.2014 11:10
Paní Zojo, pokud byste měla zájm, měla jsem několik příspěvků,vztahujících se k práci v archivu a k příběhům. Vše je v rubice Můj příběh - Válečné sestry se neznaly - 5.6.2012, Oběti a vrazi ...- 5.6.2012, Má setkání s válečnými letci - 20.8.12
Zoja Sedláčková
20.10.2014 10:36
Hezký příběh a určitě i hodně zajímavá práce. Kromě cestování a styku se zajímavými lidmi má i kouzlo objevování minulého. Nevím, jak vy, ale čím jsem starší, tím víc mě historie zajímá. A ta archivní určitě obsahuje i hodně silné příběhy konkrétních lidí.
Zuzana Pivcová
19.10.2014 19:07
Paní Evo, různá vyprávění o kočkách najdete na mém Profilu, většinou v rubrice Můj příběh. Kočky samozřejmě jsou stále.
Eva Mužíková
19.10.2014 18:39
Paní Zuzko, nyní se už žádný Alexej nekoná??? Vaše fotka je úsměvná, pohodová., článek věru zajímavý.
Soňa Prachfeldová
19.10.2014 18:35
Moc to letí, vždyť už tam budeš čtvrt století - je to možné ? Ne nadarmo se říkalo kolik umíš řečí, tolikrát jsi člověkem, poznala jsi hodně lidí a kus světa, prima.
Hana Rypáčková
19.10.2014 17:28
Myslím, že to byla správná trefa vyměnit džungli před tabulí za klid v pracovně archivu...Sláva kocourovi..
Jana Šenbergerová
19.10.2014 17:15
Vždycky jsme ve správnou chvíli na správném místě, jen to vždy tak nevnímáme. Každý, tedy i zvíře, nás někam může posunout. Ideální stav nastane, jsme-li s tím posunem spokojeni. A to ty, Zuzko, evidentně jsi. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA