Moje životní trefa aneb 
Radikální změna života

Moje životní trefa aneb
Radikální změna života

16. 10. 2014
Můj příběh životní trefa
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdeňka Vítková
Evi, o tvé životní změně vím z tvého vyprávění a je dobře, že jsi tvoji trefu tady hezky popsala pro všechny, kteří se třeba k nějaké změně chystají a neměli odvahu, třeba ji teď mít budou.A pozdravuj Bertíka, snad u je zdráv
Jarmila Plachá
Evinko....moc krásný příběh...úplně mě chytil za srdíčko. Tak Ty jsi měla takovou farmu? Věřím, že bylo těžké se s tím vším loučit. Přeji Ti moc, aby jsi byla s Bertíkem šťastná v novém domově. Podle Tvého psaní vím, že jsi. Měj krásné dny prožité ve zdraví a s láskou k Tvému okolí.....
Eva Mužíková
Hezký den všem, kteří nakoukli... Děkuji za vaše upřímná slova, každého vyjádření si moc vážím a mám z něj radost. Proto se také i já zapojuji do diskuse u ostatních článků, ráda sděluji své pocity a hlavně se těším na další a další. Je to tu zkrátka skvěléééééé!!!
Olga Štolbová
Evi, obdivuju tvé povídání, tvé fotky i tvé rozhodnutí. Věřím, že dokážeš být všude šťastná a spokojená. To je obrovský dar. ***
Zoja Sedláčková
Vidíš, ty jsi šla z vesnice do města a my z Prahy na vesnici. Ale žádný statek se spoustou práce to není. Je důležité, že ještě v pokročilejším roce dokážeme změnit zaběhaný způsob života. Určitě to přináší nové podněty, zážitky a tím i zpomaluje čas. Ať se ti v Liberci krásně žije.
Alena Vávrová
Měla jsi bohatý život, naplněný neustálou prací, která tě ale bavila. To, že jsi od toho dokázala včas odejít a užívat si život zase z jiné stránky, tě velice ctí. To každý nedokáže. Moc ti to přeju. Ať se vám s Bertíkem daří i nadále.
Růžena Antlová
Hezky jsi popsala svoji radikální změnu a přidala kouzelné fotky. Žila jsem také v hospodářství tak vím co je to za dřinu ovšem odměnou je právě to krásno pozorovat všechna ta zvířátka jak rostou no a co si budem povídat taková pečená doma krmená husa ,nebo zabíjačka , na velikonoce řízky z kůzlátka po tom se mi taky stýská.
Hana Rypáčková
Evko, vím, že to byly krásné časy, ale zasloužíš si odpočinek.Ovšem ty odpočívat taky neumíš.Jsi tak správně akční.Tak hodně zdraví tobě i Bertíčkovi.
Zuzana Pivcová
Vaše rozhodnutí Vám velmi schvaluji. Moje maminka udělala opak, z činžáku ve městě se rozhodla odstěhovat do bývalého hospodářského stavení, ale práce tam byla v jejím věku už nad její síly a hodně jí zkrátila život. A moje prateta kdysi před lety, ta žila dlouho sama v domku, ale měla naplánovaný domov důchodců, kam nakonec z vlastního rozhodnutí odešla. Důležité je, že jste si nový domov oblíbila a utváříte si ho k obrazu svému.
Miroslav Štorch
Protože jsme v restituci také dostali zpátky statek, tak přesně vím - o čem píšete. Od komí, koz a slepic jsem najednou také zpět ve městě a pohodlném bytě. Nezajdeme na úbytě a budeme si doslova užívat. Na statku je s koňmi a dalšími zvířátky švagr. Moc hezky jste to popsala jako redaktorka Zpravodaje a snímky zvířátek jsou také milé. Úspěšná trefa do změny života. Rodina a vnoučátka to jistě ocenila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%